Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fort Troff Rock Steady Sling Kehikko ja Keinu var 1

Yhteenveto

Fort Troff Rock Steady Sling Kehikko ja Keinu auttavat teitä muuttamaan minkä tahansa huoneen yksityiseksi seksitaivaaksenne.

Jämäkkä ja tukeva kehikko on helppo pystyttää, eikä siihen mene juuri 10 minuuttia pitempään. Se tarjoaa teille monenlaisia tuhmia leikkimahdollisuuksia.

Voit kiinnittää kumppanisi kehikkoon kahleilla tai köydellä, tai kiinnittää mukana tulevan seksikeinun paikalleen, jolloin pääsette harrastamaan kuumaa keinuseksiä. Tämä keinu on täydellinen ratkaisu myös silloin, jos kattokoukun kiinnittäminen ei jostain syystä ole mahdollista tai toivottua.

Kehikko keinuineen on helppo purkaa ja varastoida, mutta koottuna se on äärimmäisen tukeva ja kestävä. Sen enimmäiskantokyky on peräti 200 kg. Siitä tulee nopeasti erottamaton osa seksielämäänne.

Kehikon jalkoja ja keinun remmien pituutta voi säätää. Remmit on valmistettu sotilaskäyttöön suunnitellusta nylonista ja niissä on erityinen Quick Lock -systeemi, jolla niiden säätäminen käy nopeasti ja yksinkertaisesti.

Lisäksi pakkauksen mukana tulee pesua kestävä tyyny ja pehmustetut jalkatuet, jotka lisäävät käyttömukavuutta myös pitempien käyttökertojen aikana. Erityinen "Silent Ride" -design mahdollistaa todella hiljaisen käytön.

Esimerkkikuvissa näkyvät peili ja jouset eivät kuulu pakkaukseen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fort Troff Rock Steady Sling Kehikko ja Keinu

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful