Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fukuoku Hierontahanska - Vasen var 1

Fukuoku Hierontahanska - Vasen

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Fukuoku Five Finger Massage Glove on värisevä hierontahanska vasemmalle kädelle. Se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen mikäli haluat nauttia aivan uudenlaisesta hieronnasta. Hanskan jokaisessa sormenpäässä on tehokas vibraattorilevy, joka hemmottelee sinua tai kumppaniasi peräti 9000 värinällä minuutissa, mikä takaa tehokkaan hieronnan.

Hanskan sisällä vibraattorit kytkeytyvät paristokoteloon, joka on taskussa hanskan yläosassa. Näin ollen sinulla on täysi liikkumavapaus käyttäessäsi hanskaa, joten voit nauttia siitä miten haluat. Hanska on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa.

Fukuoku-hanskaa voi käyttää sekä intiimihierontaan että kipeiden lihasten rentouttamiseen. Saat siitä vielä enemmän irti käyttäessäsi sen kanssa hierontaöljyä tai -voidetta. Hanskan vibraattorit toimivat 3 x AAA-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

Huomioithan, että tämä hanska on vasemmalle kädelle. Verkkokaupastamme löydät myös oikean käden hanskan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fantastinen tuote!
Anonymous - 13. mar. 2024
Käsine istuu hyvin ranteen, sormien ja käden ympärille. Se pitää hieman ääntä, mutta se ei haittaa, koska tuote on erittäin mukava. Kangas tuntuu upealta kehoa vasten, mikä tekee hieronnasta paljon mukavampaa. Hanska on erittäin käyttäjäystävällinen, sillä sen yläosassa on vain 3 AAA-paristoa, joten siinä on riittävästi tilaa käden liikuttamiseen. Tyttöystäväni ja minä emme pitäneet sitä sopivana käytettäväksi alavatsalla, koska värähtelyt olivat hieman liian voimakkaita, mutta muualla vartalossa tehtäviin hierontoihin se sopi kuin hansikas. Jos siis etsit orgasmia, hanska ei todennäköisesti ole oikea vaihtoehto. Mutta jos kyse on mukavasta hieronnasta ja kutkuttavasta etuleikistä, juokse ulos ja osta!
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful