Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Laya II Klitorisvibraattori Väreissä var 1

Yhteenveto

Fun Factory Laya II Klitorisvibraattorin värikylläinen kuori kätkee sisälleen tehokkaamman moottorin kuin yhdessäkään sen aiemmassa versiossa.

Vibraattori on uusi ja paranneltu versio suositusta mustasta Fun Factory Laya II -vibraattorista. Tämä uusi versio värisee aiempaa voimakkaammin ja on ladattava magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla.

Se on muotoiltu ergonomisesti, joten voit asettaa sen juuri siihen, missä sen värinä tuntuu kaikista parhaalta. Käytä sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Klitorisvibraattori on hiljainen ja siinä on useita värinäasetuksia. Lisäksi siinä on nk. KeyLock-asetus, joka estää värinää käynnistymästä itsekseen. Pidä FUN- ja pluspainiketta painettuina 3-5 sekunnin ajan kytkeäksesi näppäinlukon pois päältä.

Fun Factory Laya II Klitorisvibraattori Väreissä on valmistettu Saksassa lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä iholla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suosikki
M - 31. oct. 2020
Olen käyttänyt LAYA-vibraattoria monta vuotta. Käytin vanhan loppuun ja ostin uuden. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ostin version 2, ja se on jopa tehokkaampi kuin vanha. Samalla se on käytännöllinen, koska se on ladattava.
0
Vuosikymmenen paras tuote!
Julie - 26. aug. 2019
Sanoisin, että viimeisen vuosikymmenen aikana ostot ja laatu ovat vaihdelleet. Toisaalta voin sanoa, että Fun Factory -brändistä on tullut suosikki! Sarjan tuotteiden muotoilu on hyvä ja istuva. Silti Laya II on varmasti paras ostoksistani
0
Helppo ja kätevä
AM - 11. may. 2020
Sen muotoilu on superhieno ja sopii hyvin käteen ja vartalolle. Luulen kuitenkin, että se kuumenee melko nopeasti ja plus-painikkeen painaminen sattuu hieman, kuitenkaan tämä ei tee mitään, kun sen tietää. Kaiken kaikkiaan aika kiva pikkutapaus, joka toivottavasti kestää vielä pitkään!
0
Niin hyvä kuin aina on ollut
JVK - 17. dec. 2018
Muutama vuosi sitten ostin alkuperäisen Laya spotin poikaystävälleni. Vuodet kuluivat ja tyttöystävästäni tuli vaimoni, ja Laya spot oli uskollinen kumppani sängyssä. Miksi? No, koska Laya spotilla oli 100 %:n orgasmitakuu. Tilanne ei pahentunut tai parantunut siitä, että me tavalla tai toisella vain kulutimme rakkaan Laya spotin loppuun. Kyllä, se on yksinkertaisesti rikki. Se toimii edelleen peräänantamattomasti, mutta osa seksipeleistämme tapahtuu suihkun alla, eikä rikkinäistä Laya spotia voi loppujen lopuksi käyttää siihen. Päätimme kokeilla Laya II:ta. Lähinnä älykkään lataustavan takia. Laya tilattiin ja saapui seuraavana päivänä. Lapset laitettiin nukkumaan, jääkaapista tuli pullo viiniä ja sitten piti katsoa oliko se yhtä tehokas kuin Laya spot. Se siitä. Vaimoni saa yleensä melko helposti orgasmin, kun klitorista stimuloidaan, mutta uudella Laya II:lla se todennäköisesti kestää alle 30 sekuntia, ja sitten tuli ensimmäinen orgasmi useiden orgasmien sarjassa. Ruiskuttamista hän ei myöskään ole harrastanut kovin paljon. Laya II selvisi myös pienestä tehtävästä. Kaiken kaikkiaan täysin fantastinen tuote, joka on varmasti täyttänyt odotukset ja joka on aivan yhtä arvokas Laya Spotin seuraaja.
0

Fun Factory Laya II Klitorisvibraattori Väreissä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful