Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Spring Ladattava Minivibraattori var 1

Fun Factory Spring Ladattava Minivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Fun Factory Spring on hieno pienikokoinen dildovibraattori. Vibraattoriin on suunniteltu kaunis kukallinen kuvio, mikä näyttää todella kivalta. Pienikokoinen Fun Factory Spring Mini Dildovibraattori sopii hyvin aloittelijoille ja myös käyttäjille, jotka kaipaavat pienikokoista vibraattoria. Pienen koon ansiosta voit ottaa sen helposti mukaan käsilaukkuusi.   Spring Dildovibraattorin pituus on 14 cm, joten se on suhteellisesti pieni, mutta voit valita 8 eri värinätason väliltä, jokaisen värinän voimakkuutta voidaan säätää heikosta voimakkaan. Vibraattorissa on myös 3 eri värinämallia, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia tutkia kehosi ja saada erilaisia kokemuksia. Spring vibraattoria käytettäessä huomaat pientä kukkaa sen pinnalla. Spring on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on ftalaattivapaa. Tuote on todella pehmeä ja sitä on erittäin mukava käyttää. Suositellemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta Spring dildovibraattorin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Suosittelemme Fun Factoryn omaa seksilelun pesuainetta. Spring Mini Dildovibraattori on ladattava, siksi sinun ei tarvitse olla huolissaan paristoista tai siitä, että virta loppuisi juuri ennen orgasmia. Lataa Spring vibraattori mukana tulevalla USB-latauskaapelilla. Vibraattori on hiljainen ja siksi voit käyttää sitä hyvin huomaamattomasti. Lisäksi vibraattori on vedenkestävä, joten voit käyttää sitä suihkussakin ja vibraattoria on helppo pestä käytön jälkeen. Kun ostat Fun Factory Springin, suosittelemme, että ostat myös: - Vesipohjaisen liukuvoiteen – suosittelemme Fun Factoryn liukuvoidetta.  - Fun Factoryn oman seksilelun pesuaineen.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
helposti rahan arvoinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä, että saat laturin ilmaiseksi, mutta kuvauksessa ei ole kovin selvää, miten sitä käytetään, mutta sen voi selvittää myöhemmin. Se ei ole lainkaan hiljainen, vaan erittäin kovaääninen, mutta sen kanssa myös erittäin tehokas.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful