Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo var 1

Yhteenveto

Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo on täydellinen leikkikaveri orgasmintäyteisiin ja aitoa yhdyntää jäljitteleviin soolonautintoihin. 

Tavallisen värinän lisäksi ainutlaatuinen ja innovatiivinen, patentoitu Stronic-teknologia jäljittelee miehen työntöjä yhdynnän aikana, jolloin lopputuloksena on todella aidonkaltainen dildonautinto.

Kokeile sen 10 asetusta yksin tai ota kumppanisi leikkiin mukaan ja antaudu hemmottelulle.

Anatomisesti muotoillussa varressa on selkeästi erottuva terska. Pituudeltaan ja täyttävyydeltään sopivan aidonkaltainen dildopulsaattori tarjoaa ihania orgasmeja.

Valmistettu silkinpehmeästä silikonista, joten tuntuu nautinnolliselta ja miellyttävältä käytössä. Dildovibraattori on tietenkin täysin lateksiton ja ftalaatiton, joten voit käyttää sitä täysin turvallisesti - taas ja taas ja taas...

Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rohkeasti vaan
Tyytyväinen - 25. mar. 2022
Vaatii pientä harjoittelua. Muutaman kerran jälkeen sisäinen orgasmi oli huimaava. Ei tarvi pitää käsillä kiinni. Tyyny avuksi niin liike tuntuu vielä
Parempi kuin perus vibraattoridildo
A-R - 6. feb. 2022
Kumppanini nauttii pulsaattorista erittäin paljon. Materiaali on mukavan ja laadukkaan tuntuinen. Ainoa miinus tuotteen muotoilussa on lyhyt kädensija. Pulsaattorista on pidettävä melkein koko ajan kiinni, sillä se tulee ulos hyvin herkästi. Tuote pitää jonkun verran ääntä, mutta ei häiritsevästi. Tuote on mukavan tuntuinen sisällä, eikä se turruta paikkoja pitkän käytön jälkeen samalla tavalla, kuin värisevät vibraattoridildot. Tuotteen akku kestää hyvin pitkiäkin aikoja ilman latausta. Magneettinen lataus"pistoke" helpottaa tuotteen pesemistä, sillä ei tarvitse varoa, että vesi pääsisi johonkin mikä hajottaisi laitteen.
Pulsaattoridildo
Jonna - 3. feb. 2022
Todella huono, ei ainakaan hinnan arvoinen. Ei kyllä tällä orgasmia saa. Ainoa + on hiljainen.
VAU
Lotus - 19. apr. 2021
Kauniisti suunniteltu. Vahva vaikutus. Täydellinen koko. Villein dildo, jota olen tähän mennessä kokeillut - pulsaattori tekee suuren eron. Lähellä "aitoa tavaraa" olematta sitä. Kiva!!!
0
Mikä paha poika!
B&L - 9. oct. 2020
Tässä dildossa on todella tehokas moottori ja se teki meihin molempiin suuren vaikutuksen. Mies rakastui käsityöhön ja kuinka vaikuttavalta koneisto tuntui, nainen rakastui siihen, miltä se hänessä tuntui;) Pienellä kekseliäisyydellä voi sijoittaa ja aktivoida sen niin, että se todella tekee edestakaisen liikkeen. Hyvät rytmit ja tehokas moottori takaavat hyvän kokemuksen! Ehdottomasti suositus täältä!
0
Hyvä laatu mutta alhainen ärsyke
Anonymous - 6. apr. 2022
Erittäin hyvin tehty, mutta eri nopeudet ovat liian hitaita ja taajuudet liian matalia. Tulee enemmänkin kiusaus, joka ei koskaan saavuta tavoitetta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä mutta ei sen arvoinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Se toimii niin kuin sen pitäisi, mutta mielestäni siitä puuttui silti jotain, ja olisin halunnut parempia järkyttäviä liikkeitä, joten olisin odottanut enemmän hintaan nähden.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful