Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
G-lover Mini G-pistevibraattori var 1

Yhteenveto

G-Lover Mini G-pistevibraattori on pieni ja upea vibraattori, joka on täydellinen G-pisteen stimuloimiseen. Sen kaari on juuri sopivassa kulmassa osuakseen G-pisteeseen helposti. Voit myös käyttää vibraattorin suoraa päätä anaalistimulaatioon.

G-Lover Mini on juuri sopivan kokoinen otettavaksi matkalle mukaan. Sujauta se vain käsilaukkuusi ja olet valmis. Pienen kokonsa ansiosta vibraattori on myös hyvä kumppani aloittelijoille.

Käynnistät ja sammutat vibraattorin voimakkaan värinän helposti kääntämällä sen pohjaa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen puhdistat sen helposti kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella. Vibraattori ei ole vesitiivis, joten varo päästämästä vettä paristokoteloon.

G-Lover Mini toimii 1 x AA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ja varma vibraattori
Loyal customer - 21. aug. 2016
Ostin vibraattorin ensimmäisien lelukokeilujen joukossa. Parhaaksi osoittautui ja on ollut vuosia suosikki. Ensimmäinen hajosi matkalaukussa kun käsihuuhdepullo tuhoutui samassa taskussa. Tilalle ostin samanlaisen. Muitakin on kokeiltu, mutta aina palaan tähän samaan. Voimakas, "matala" ja hieman hidas värinä jolla hyvä hemmotella klitorista. Omaan makuuni toimiva, muissa yleensä liian nopea ja tehokas värinä.
Täydellinen rakastaja
Anonymous - 12. oct. 2014
Älä anna vibraattorin nöyrän ja siromman olemuksen hämätä - se tietää, miten stimuloida. Ensinnäkin tämä rakastaja ei paina mitään, ja sitä on helppo liikutella, joten saat tarvitsemasi nautinnon. Sileä pinta tarjoaa viileän tunteen, joka lähettää kihelmöinnin läpi kehosi - tästä se on värähtelyä kliimaksiisi. Värähtely on juuri oikeanlaista: ei liikaa eikä liian vähän - mikä tekee kokemuksesta vain entistä kiihottavamman. Tärinä on kovaäänistä - mutta peiton alle piilotettuna se on tuskin kuultavissa. En ole koskaan pettynyt tähän, enkä ole koskaan pettynyt uuteen tai kokeneeseen käyttäjään. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi! Ja hinta on täydellinen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

G-lover Mini G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful