Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinfive Emigi Light Geishakuulat Kokeneille var 1

Yhteenveto

Sinfive Emigi -geishakuulasetti on sinulle, joka olet kokenut lantionpohjan lihasten harjoittamisessa. Nämä kuulat ovat painavampia muut Emigi-kuulat Sinful.fi-verkkokaupassa, ja niiden kanssa harjoittelu on vaativampaa.

Lantionpohjan lihaksen harjoittelua suosittelevat gynekologit, kätilöt ja seksologit ympäri maailmaa. Treenaus auttaa vahvistamaan emätintä, mistä on hyötyä niin synnytyksen aikana kuin sen jälkeenkin.

Tämä setti sisältää kaksi tuplakuulaa: yhden 72 gramman painoisen ja toisen 92 gramman painoisen kuulan. Aloita kevyemmällä ja vaihda painavampaan, kun tunnet olevasi valmis siihen. Kummankin tuplakuulan sisällä on pienempi kuula, joka pyörii liikkeittesi mukaan. Värinä auttaa sinua harjoituksissa ja se tuntuu mukavalta.

Emigi Lovepearls on valmistettu laadukkaasta elastomeerista, joka on ihoystävällinen eikä sisällä ftalaatteja. Kuulien pinta on antimikrobinen ja siksi hygieninen.

Tuplakuuliin on kiinnitetty pehmeä ja joustava silikoninaru, joka auttaa kuulien poistamisessa.

HUOM. Löydät Sinful.fi:stä myös kevyemmän version näistä kuulista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava laatu
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote on erittäin hyvälaatuinen. Tulosta on vielä hieman vaikea sanoa, mutta olen varma, että siitä tulee hyvä. Käytän niitä joka päivä, joten se ei voi olla muuta kuin hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Lantionpohjan pallot
Anonymous - 13. mar. 2024
Minusta niitä on erittäin helppo käyttää, vaikka on hyvä idea ostaa voiteluainetta asettamista varten. Täytyy myöntää, että en tunne vielä suuria tuloksia, mutta en ole myöskään käyttänyt niitä joka päivä. Olisin kuitenkin toivonut lyhyttä opasta siitä, miten palloja käytetään ja kuinka kauan niitä tulisi käyttää jne. mutta muuten super hyvä laatu ja nopea toimitus.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Sinfive Emigi Light Geishakuulat Kokeneille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful