Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Gigolina Värisevä Strap-on var 1

Yhteenveto

Gigolina Värisevä Strap-on sisältää kaiken tarvittavan: valjaat, värisevän dildon ja kaukosäätimen.

Gigolinan avulla teet strap-on -seksistä entistäkin stimuloivampaa, sillä siinä on kolme erilaista värinätasoa, joita hallitset helposti mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Gigolina-setin dildo on 14 cm ympärysmitaltaan ja sen sisään asetettava pituus on 17 cm. Sen pohjassa on imukuppi, jonka avulla voit kiinnittää sen valjaiden lisäksi myös sileisiin, koviin pintoihin, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

Valjaiden ympärysmittaa voi säätää n. 55,5 cm:stä 143 cm:iin, joten ne sopivat useimmille käyttäjille. Valjaissa on O-rengas, jota voi käyttää sekä mukana tulevan dildon että muiden saman kokoluokan strap-on -dildojen kanssa. O-renkaan sisähalkaisija on 5,3 cm.

Gigolina Värisevä Strap-on toimii 3 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ja helppo käyttää
Sara - 13. sep. 2017
Helppo laittaa ja ottaa pois, sopii hyvin ja on suhteellisen kiinteä käytössä. Värinä on loistava ja valittavissa on useita tiloja. Dildo on melko kova ja hieman ylöspäin osoittava, mistä pidämme. Ainoa miinus on dildon materiaali, se tuntuu hieman huonolta ja imee liukuvoiteen melko nopeasti, joten se toimii parhaiten sellaisella, joka on melko kiihottunut. Mutta tämä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto hintaan nähden! Olen tyytyväinen!
0
Ihana
Strapman - 6. aug. 2014
Todella hyvä strap-on, sopii hyvin tytölle. Soljet on helppo säätää. Suuri ja mukava upealla vibraattorilla. Suositellaan niille, jotka haluavat nauttia. Voi myös vaihtaa isompaan dildoon, jos haluaa :)
0

Gigolina Värisevä Strap-on

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful