Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hismith Pro Traveler 2.0 App-Controlled Sex Machine var 1

Yhteenveto

Hismith Premium Traveler on mainio valinta etenkin, jos olet lähdössä matkalle ja kaipaat mukaasi tyydyttävää reissukaveria, mutta se sopii hyvin myös nautinnolliseen kotikäyttöön.

Seksikone on varsin hiljainen käytössä ja sen tehokas imukuppi kiinnittyy useimpiin sileisiin pintoihin. Koska sen voi asetella moneen eri kulmaan, on sinun helppo nauttia siitä erilaisissa asennoissa, myös täysin ilman käsiä. Kytke se vain verkkovirtaan, niin se on käyttövalmis.

Koneessa on 3 nopeutta ja 8 ihanaa värinäasetusta, joita voit säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä. Konetta voi käyttää myös Hismith-sovelluksen kanssa, jolla voit säädellä sen liikkeitä tai luoda omia rytmejä. Sovellus on yhteensopiva Androidin ja iOS:n kanssa.

Mukana tulevan dildon sisään asetettava pituus on 14,5 cm ja halkaisija 5 cm. Koneen työntöjen pituus on 5 cm, joten tarjolla on takuulla ihanaa tyydytystä.

Jos haluat käyttää koneen kanssa muita dildoja, kannattaa hankkia siihen Vac-U-Lock -adapteri, jonka avulla siihen voi kiinnittää monenlaisia seksileluja. Huomioithan kuitenkin, että Hismith käyttää suojattua KlicLok-systeemiä, joten adapterin pitää olla yhteensopiva sekä KlicLokin että Vac-U-Lockin kanssa.

TuotemerkkiHismith
Tuotteen paino (g)1310
MukanaJohto, Imukuppi, Lukko, Kaukosäädin, Dildo
Kokonaispituus (cm)35
Sisään asetettava pituus (cm)14.5
Halkaisija (cm)3.5
Leveys (cm)14.5
VirtalähdeEU-pistoke
Värinärytmit8
Värinänopeudet3
Ensisijainen materiaaliABS-muovi
VäriLila
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU22941
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Seksikone
Rafal - 18. jun. 2021
Arvosanani asteikolla 1–10 on erittäin tyytyväinen 10. Pidän paineesta sitä käytettäessä (se on mukava, ja siinä on hyvät säädöt; se on tarpeeksi tehokas). Se on erittäin huomaamaton sitä käytettäessä. Se ei ole liian iso.
0
Ok hintaan nähden
Anonymous - 9. jan. 2021
Olen käyttänyt konetta nyt 4-5 kertaa. Sinun on ehdottomasti annettava sille aikaa ja tutustuttava siihen. Voi olla vaikeaa löytää sopivia asentoja ja paikkoja sen kiinnittämiseen. Imukuppi on erittäin tehokas eikä putoa sileiltä pinnoilta. Huomasin kuitenkin, että nivel, jonka avulla kulmaa voi muuttaa, kului hyvin nopeasti. Olen yrittänyt liimata sitä takaisin yhteen. Saa nähdä, kuinka kauan se kestää. Kone on tehokas ja sitä voi helposti käyttää anaalisesti. Se vaatii paljon vastusta ennen kuin se hidastuu. Mukana tuleva dildo vaatii PALJON voiteluainetta! Sen sijaan sijoitin imukuppisovittimeen, jotta voin käyttää vixskin-dildojani sen sijaan. Se on paljon mukavampi kuin mukana toimitettu dildo. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen. Olisin halunnut pidemmän iskupituuden, mutta se maksaa kaksi kertaa enemmän. Sovellus on loistava lisä. Se antaa laitteelle aivan uuden ulottuvuuden.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Huono imukuppi!
Anonymous - 13. mar. 2024
On uskomattoman vaikeaa päästä rytmiin, kun kone putoaa jatkuvasti. Se on liian tehokas käytettäväksi käsikäyttöisenä. Se on melko meluisa, joten siihen on totuttava. Muuten se on fantastinen! Joten kun olet löytänyt ratkaisun tähän kaikkeen, siitä tulee hauskaa!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Älä osta, jos asut asunnossa / haluat vaihtaa dildon johonkin raskaampaan.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kone on erittäin äänekäs suuren dildon kanssa, ei häiritse minua, mutta häiritsee varmasti naapureita. Mukana olevan dildon kanssa se kuulostaa vähemmän, niin että naapurit voivat kuulla, jos ajat hitaasti, sitä pahempaa mitä nopeammin ajat. Koneen pidike rikkoutui, kun dildo liitettiin, se on 21 cm:n realistinen imutulppadildo, joka on liitetty hismithin erityisellä pidikkeellä. Joten kyllä, jos asut huvilassa ja käytät pientä dildoa, ehdottomasti. Muuten aja imukuppidildo seinää vasten ja säästä rahaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Hismith Pro Traveler 2.0 App-Controlled Sex Machine

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
F-Machine Original Dildo 20 cm
44,99 €38,24 €
Sis. ALV
328,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful