Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hitachi Magic Wand Ladattava Hieromasauva var 1

Yhteenveto

Hitachi Magic Wand on erittäin tehokas, ladattava vibraattori, joka tarjoaa todella voimakasta klitorisstimulaatiota. Sitä voi käyttää myös kokovartalohierontaan, ja se on erityisen sopiva naisille, joilla on vaikeuksia saada orgasmia muunlaisten vibraattoreiden avulla.

Ladattava Magic Wand on versio alkuperäisestä verkkovirralla toimivasta Hitachi Magic Wandista, joka on tunnettu sen uskomattoman voimakkaasta värinästä, ja joka on maailman kysytyin hieromasauva. Se on voittanut Vuoden tuote -palkinnon maailmankuuluissa Xbiz Awardseissa vuonna 2016.

Ladattavuudestaan huolimatta Hitachi Magic Wand on äärimmäisen tehokas. Sen lataaminen kestää kolme tuntia, minkä jälkeen se on käyttövalmis. Sauvan värinät ovat niin voimakkaita, että sitä suositellaan käytettäväksi kerrallaan enintään 20 minuutin ajan.

Ladattavassa sauvassa on neljä värinänopeutta ja neljä erilaista värinärytmiä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Hieromasauvan pehmeä pää on valmistettu silikonista. Laite ei ole vesitiivis, joten suosittelemme puhdistamaan sen käytön jälkeen kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella. Sen jälkeen koko laitteen voi pyyhkiä kuivaksi puhtaalla, kuivalla kankaalla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tulet varmasti
Karo - 26. jun. 2020
En saa orgasmia helposti, mutta tämän kanssa se käy hetkessä! Ei voi kun suositella! Laite on jokaisen euron arvoinen ja enemmänkin.
Sama laatu, mutta langaton!
Anonymous - 13. mar. 2024
Siinä on tavallinen Hitachin taikasauva johdolla. Yhtä ihanat värähtelyt nyt, mutta ilman ärsyttävää johtoa ja muunninta (230V-110V). Akku kestää pitkään ilman latausta. Se sammuu 20 minuutin käytön jälkeen ylikuumenemisen välttämiseksi, mutta kytke se vain uudelleen päälle ja sinulla on toiset 20 minuuttia aikaa! Erittäin suositeltavaa!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pyhä Mooses!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on paras vibraattori, jota olen koskaan kokeillut! Värähtelyt ovat todella voimakkaita ja tulen joka kerta! Se on meluisa, mutta luulen, että se on odotettavissa näin tehokkaan vibraattorin kanssa. Mielestäni se voisi olla hieman tyylikkäämpi katsoa. On mukavaa käyttää sitä useammissa paikoissa kehossa kuin vain klitoriksessa, ja se on helppo puhdistaa. Se on kallis - mutta jokaisen pennin arvoinen! Rakastan sitä! :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kiinteä paikka yöpöydällä
Anonymous - 13. mar. 2024
Omani on melkein 2 vuotta vanha ja sitä on käytetty hyvin... aina tyydyttäviä tuloksia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Orgasmitakuu
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten kaikki muutkin, voimme vain sanoa... osta se, jos haluat vibraattorin, joka stimuloi kaikkea. Ainoa hyvin pieni miinus on se, että et voi kääntää voimakkuutta edestakaisin, mutta sitten on orgasmeja liukuhihnalla, jopa märkiä. Helppo käyttää ja super hyvä laatu
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin hyvä
Anonymous - 6. feb. 2019
Ostin sen tyttöystävälleni ja se antoi hänelle välittömästi iloa ja orgasmeja peräkkäin ... Ainoa miinus on se, että tässä ollaan 7 kuukautta myöhemmin, kun yksi ei enää toimi käytäntö käytäntö käytäntö käytäntö
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Hitachi Magic Wand Ladattava Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful