Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Anna subisi kokea todella ahtaat paikat HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyön avulla.

The Nub on erityisen pieni versio suositusta HolyTrainer-siveysvyöstä. Sen pieni koko takaa erittäin tiukan istuvuuden, joten leikkinne pysyy varmasti salaisuutena myös liikkuessanne julkisilla paikoilla.

Läpinäkyvä penishäkki on helppo asettaa peniksen ympärille, missä se estää erektion syntymisen. Se lukitaan paikoilleen erityisellä sisäänrakennetulla Magic Lock -lukituksella, joten riippulukkoa ette tarvitse. Pakkauksen mukana saatte kaksi avainta.

HolyTrainer on valmistettu 100 % luonnollisesta hartsista, jolla on erityisiä lämpöön regoivia ominaisuuksia. Käytön aikana se lämpenee pikkuhiljaa vartalonlämpöiseksi ja materiaali muuttuu aavistuksen pehmeämmäksi ja joustavammaksi.

Hartsi on täysin myrkytöntä ja allergiaa aiheuttamatonta. Se hillitsee bakteerien syntymistä ja kestää käyttöä pitkään. The Nub onkin huippuluokan siveysvyö, jonka tiukalla syleilyllä voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava keksintö!
BoundDomino - 29. sep. 2019
Tästä tuotteesta olen vieläkin aivan häkeltynyt sillä on keksintönä aivan uskomattoman hieno. Ja penishäkeistä minulla on kokemuksia jo melkoisesti. Ajatuksena tässä penishäkissä on se että varsinainen penisvarsi työnnetään miehen häpykummun alle ja vain varsinen peniksen kärkiosa jää häkkiin kiinni. Estää täydellisesti erektion saamisen ja kaikenlaisen mahdollisen kiihoittumiseen liittyvän nautinnon. Lisäksi ilkeämielinen domina voi vielä kaikenlisäksi kiusata alistujaa voimakkaalla vibralla hieromalla häpykummun päältä siellä majailevaa penisvartta. Yksi ÄÄRIMMÄISEN tärkeä huomio kuitenkin. Lukitusmekanismi eli tuotteen varsinainen lukko on aivan uintimaisteri-insinöörien tuote. Lukko nimittäin jäi heti ensimmäisellä käyttökerralla niin täydellisen pysyvään lukkoon että sitä ei voi saada enää auki. Tässä taas jälleen kerran muistutus kaikille lelujen hankkijoille että testatkaa kaikki tuotteet hyvin ja huolellisesti ennen varsinaista käyttöä. Onneksi kyseistä idiottimaista lukkoa ei tarvita jos on pikkuisenkin innovaattorin vikaa sillä laitteen saa helposti lukittua ihan pienellä kekseliäisyydellä. Huomautan kuitenkin kaikille että jos maksat tuotteesta 226 euroa, perusolettamus olisi että tällaisia yksinkertaisia lapsoksia ei olisi. Käytännössä muuta vaihtoehtoa ei varsinaisen käytön osalla olisi ollut kuin tuotteen hajoittaminen sahaamalla jos lukkoa olisi käyttänyt sen tarkoituksen mukaisesti. No valmistaja saa kohtapuoleen melkoisen nöyräksi vetävää postia. Varsinainen tuotteen käyttö on ollut mahdollista myös pidempiaikaisesti eli soveltuu myös pidempiin alistumissessioihin. Olen käyttänyt tuotetta n 2 vuorokautta ja sinä aikana aivan normaalien päivärutiineiden alaisena eli käynyt töissä ja kaupassa ym asioilla. Eli tuote istuu hyvin paikallaan hoitaen hommansa ja ei herätä minkäänlaista huomiota alistujan housujen alla. Aivan täydellinen miehen anatomian ja fysiologian ammattilainen en ole, joten en osaa sanoa mahdollisia pidempiaikaisia vaikutuksia penikselle jos tuotetta käyttää pitkissä sessioissa. Toistaiseksi näistä enintään muutaman vuorokauden kestävistä sessioista ei ainakaan minulle ole tullut mitään haittavaikutuksia. Ei vaikka dominakin on osannut olla kirpeän kiusoitteleva. Oma vaatimaton testimiehuuteni koko on lepotilassa n 8cm, erektiossa 12-13 cm ja halkaisija erektiossa n 4,5 cm.

HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful