Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V2 Standardikokoinen Kirkas Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Suosittu HolyTrainer V2 Standardikokoinen Kirkas Siveysvyö alistaa sinut täysin kumppanisi hallintaan.

Siveysvyö on valmistettu kirkkaasta hartsimuovista ja se estää tehokkaasti erektion saamisen. Se lukitaan paikalleen erityisellä Magic Lock -lukolla, joten riippulukon käyttö ei ole tarpeen.

Materiaalina käytetty luonnollinen hartsimuovi reagoi vartalon lämpöön. Käyttäessäsi HolyTrainer-siveysvyötä materiaali mukautuu vartalosi muotoihin, mikä tekee siitä erityisen mukavan päällä. Se soveltuukin hyvin myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Hartsi on allergiaa aiheuttamatonta ja hillitsee bakteerien muodostumista. Se on materiaalina erittäin kestävää, joten tämä huippulaadukas siveysvyö kestää käyttöä vuodesta toiseen.

Huomioithan, että HolyTrainer V2 -siveysvyöstä on saatavilla myös pienempi versio.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä häkki mutta...
Sissy - 27. oct. 2019
Itse häkkiosa on hyvän tuntuinen päällä ja lukkosysteemi kestävä ja kompakti. MAteriaali myös miellyttävä. Ollut satunnaisessa käytössä jo useamman vuoden ajan. Mutta jostain syystä esim yöllä stondiksen tultua ja venyttäessä palleja (koska muuhun suuntaan stondis ei tietenkään pääse) muuttuu erittäin epämukavaksi. Varsinkin kun tuo kombo aiheuttaa sen ettei stondis jostain syystä pääse kokonaan laskemaan, jolloin yksi eitoivottu stondis tarkoittaa monen päivän tuskaa, jos valtiatar ei anna lupaa riisumiseen. Tuo renkaan rakenne, mennessään osittain limittäin tuon häkin kanssa, on myös sellainen että pallinahka on jotenkin kiristyksessä koko ajan jostain puolelta. Osasyy ongelmiin voi olla sekin että kaluni on hiukan liian iso tähän. Rengas ei pysy kalun juuressa, ja vähitellen alkaa etenemään kohti kalun puoliväliä. Tällä hetkellä etsin uutta mallia joka sopisi minulle paremmin. Näillä ominaisuuksilla viikko on maksimiaika jonka tätä voi pitää yhteen menoon. Pallit huutaa hoosiannaa... Pienimunaiselle tämä on varmasti paljon mukavampi kuin itselleni.
SUOSITTELEE. käytin sitä 2 viikkoa ja aion käyttää sitä pidempään.
Anonymous - 13. mar. 2024
Holy Trainer on xxxx hyvä pitkäaikaiseen käyttöön.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mukava kevyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Voin suositella tätä tuotetta erittäin lämpimästi. Olen käyttänyt aiempia cb:n siveyshäkkejä. Jossa ne ovat materiaaliltaan hyvin kovia. Holys trainers siveyshäkki on erittäin mukava se huomattiin heti kun laitoin sen päälle pienellä vaivalla. On tuskin havaittavissa, että käytän sitä paitsi erektion aikana. Ennen ostamista suosittelen katsomaan heidän verkkosivuillaan, mitä kokoa suositellaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se

HolyTrainer V2 Standardikokoinen Kirkas Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful