Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V3 Pieni Kirkas Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Hallitse miespuolista subiasi täydellisesti uuden, huomiota herättämättömän HolyTrainer V3 ‑siveysvyön avulla.

Nyt suosittu HolyTrainer on saatavilla entistäkin kompaktimpana versiona, joten leikkinne pysyy varmasti salaisuutena myös liikkuessanne kodin ulkopuolella.

Läpinäkyvä penishäkki asetetaan peniksen ympärille, missä se estää erektion syntymisen. Se lukitaan paikoilleen erityisellä Magic Lock -lukituksella, joten riippulukkoa ei tähän siveysvyöhön tarvita.

Valmistettu 100 % luonnollisesta hartsista, jolla on erityisiä lämpöön regoivia ominaisuuksia. Kun pidät HolyTraineria päällä, se lämpenee pikkuhiljaa vartalonlämpöiseksi ja materiaali muuttuu aavistuksen verran pehmeämmäksi ja joustavammaksi muokkautuen vartalosi muotoihin. Siksi se sopii erityisen hyvin pitkäaikaiseen käyttöön.

Hartsi on täysin myrkytöntä ja allergiaa aiheuttamatonta. Se hillitsee bakteerien syntymistä ja kestää käyttöä pitkään. Kyseessä onkin huippuluokan siveysvyö, jolla voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

Tämän penishäkin koko on Small, eli se on pienikokoinen. Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm (Classic) tai 50 mm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huomaamaton, niin hyvässä kuin pahassakin
lvel - 3. dec. 2018
Monia siveysvöitä kokeilleena ei voi kuin kehua HolyTrainerin uusinta mallia! Rengas on muotoiltu anatoomisesti, jolloin se ei aiheutta painetta. Tähän yhdistettynä hieman vanhasta paranneltu "putki" ja tuote on huomaamaton käyttää, ainakin siihen asti kunnes kaveri meinaisi haluta ottaa eteen. Tuotteen käyttö onnistuu 24/7 ongelmitta. Edes yöllä ei herännyt hankaukseen tai kiristyksentunteeseen. Tämän päälläoloa ei muista kuin tilanteessa jossa siitä haluaisi ulos, joka taas on jonkun toisen päätäntävallan alla ;) Ei voi kuin suositella jos aihealue kiinnostaa. Hinta on tässä tapauksessa laadun mukainen!
Sormuksen koko
Anonymous - 3. may. 2020
Sormuksen sijainti johtaa ostajaa harhaan. Vaaditaanko normaalia koteloa suurempi rengas, jotta se toimisi?
Konekäännös sivustolta sinful.se

HolyTrainer V3 Pieni Kirkas Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful