TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V3 Pieni Kirkas Siveysvyö var 1

HolyTrainer V3 Pieni Kirkas Siveysvyö

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Hallitse miespuolista subiasi täydellisesti uuden, huomiota herättämättömän HolyTrainer V3 ‑siveysvyön avulla.

Nyt suosittu HolyTrainer on saatavilla entistäkin kompaktimpana versiona, joten leikkinne pysyy varmasti salaisuutena myös liikkuessanne kodin ulkopuolella.

Läpinäkyvä penishäkki asetetaan peniksen ympärille, missä se estää erektion syntymisen. Se lukitaan paikoilleen erityisellä Magic Lock -lukituksella, joten riippulukkoa ei tähän siveysvyöhön tarvita.

Valmistettu 100 % luonnollisesta hartsista, jolla on erityisiä lämpöön regoivia ominaisuuksia. Kun pidät HolyTraineria päällä, se lämpenee pikkuhiljaa vartalonlämpöiseksi ja materiaali muuttuu aavistuksen verran pehmeämmäksi ja joustavammaksi muokkautuen vartalosi muotoihin. Siksi se sopii erityisen hyvin pitkäaikaiseen käyttöön.

Hartsi on täysin myrkytöntä ja allergiaa aiheuttamatonta. Se hillitsee bakteerien syntymistä ja kestää käyttöä pitkään. Kyseessä onkin huippuluokan siveysvyö, jolla voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

Tämän penishäkin koko on Small, eli se on pienikokoinen. Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm (Classic) tai 50 mm.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful