Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V3 Standard Musta Siveysvyö var 1

HolyTrainer V3 Standard Musta Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko kinkympää? Hallitse miespuolista subiasi täydellisesti mustan, standardikokoisen HolyTrainer V3 ‑siveysvyön avulla, jota ei huomaa vaatteiden alta.

Suositusta HolyTrainerista on valmistettu entistäkin kompaktimpi V3-versio, joten leikkinne pysyy varmasti salaisuutena myös liikkuessanne julkisilla paikoilla.

Musta penishäkki asetetaan peniksen ympärille, missä se estää erektion syntymisen. Se lukitaan paikoilleen erityisellä, sisäänrakennetulla Magic Lock -lukituksella, joten riippulukkoa ette tarvitse.

HolyTrainer on valmistettu 100 % luonnollisesta hartsista, jolla on erityisiä lämpöön regoivia ominaisuuksia. Käytön aikana siveysvyö lämpenee pikkuhiljaa vartalonlämpöiseksi ja materiaali muuttuu astetta pehmeämmäksi ja joustavammaksi. Siksi se sopii erinomaisesti pitkäaikaiseen käyttöön.

Hartsi on täysin myrkytöntä ja allergiaa aiheuttamatonta. Se hillitsee bakteerien syntymistä ja kestää käyttöä pitkään. Kyseessä onkin huippuluokan siveysvyö, jolla voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

Tämän mustan penishäkin koko on Standard. Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm (Classic) tai 50 mm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras tuote
Anonymous - 1. dec. 2021
Ostin tämän tuotteen ja olen uskomattoman tyytyväinen minuun. Minulla oli aiemmin ongelmia, kun tulin housuihini, kun tyttö lähestyi. mutta tämän tuotteen ansiosta en pääse enempää ja voin olla kosketuksissa naisen kanssa yli 2 minuuttia!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful