Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V4 Nano Kirkas Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Kirkkaan läpikuultava HolyTrainer V4 Nano -siveysvyö pitää subisi erektion kurissa niin kotona kuin julkisilla paikoillakin.

Luonnollisesta hartsista valmistettu V4-malli kiinnittää erityishuomiota käyttömukavuuteen. Käytön aikana se mukautuu pikkuhiljaa vartalon lämpötilaan, jolloin materiaali muuttuu pehmeämmäksi ja joustavammaksi. Sitä voi pitää yllä pitkän aikaa ilman että se tuntuisi epämiellyttävältä. Lisäksi materiaali on antibakteerista.

Vyö on käytössä huomaamaton, koska siinä ei ole erillistä riippulukkoa. Sen sijaan V4 on varustettu Magic Lock -lukitussysteemillä.

Häkkiosa on kooltaan Nano ja sen sisäsyvyys on 3 cm ja sisähalkaisija 3,1 cm. Valittavanasi on rengaskoot 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Extreme alistumista
BoundDomino - 28. jan. 2021
Tämä siveysvyö on ollut kaikkien aikojen parhain keksintö, jollei halua ottaa lukuun sähkökipuun suunniteltujen penishäkkien malleja. Tosin silloin alistumisen luonne on hieman toisenlainen. Arvostelin aiemmin tämän penishäkin / siveysvyön aiemman version, joka on ollut siitä asti hyvässä käytössä ja ansaitsee edelleen kunniapaikan seksilelujen joukossa. Kannattaa huomioida että tämä penishäkki on todella pieni ja ehkä siveysvyön ensisijainen ajatus on ollut tuoda markkinoille penishäkkejä myös meille hieman onnettoman biologian avujen haltijoille. Minun pieni penikseni on lepotilassa noin 8 cm ja erektiossa siinä 12 cm. Tällä pienellä penishäkillä alistuessani penikseni työntyy kuitenkin lähes kokonaan häpykummun sisään ja vain peniksen pää jää pissimistä varten häkkiin kehon ulkopuolelle. Erektioon ei ole minkäänlaista mahdollisuutta ja kiihoittumisesta tulee erittäin epämiellyttävää kun kuitenkin biologia toimii ja veri kiertää mutta peniksen varsi on paisuneena häpykummun sisällä. Domina saakin nauraen esitellä pilluaan sekä kiusata surkeaa subiaan. Suosittelen kuitenkin jokaista kokeilemaan omalle kohdalleen varoen ja tunnustellen miten kukin siveysvyö käy ja tunnottomuuden sekä mahdollisten epämiellyttävien kiputuntemusten yhteydessä keskeyttää sessio ikävien seuraamusten välttämiseksi. OIen itse pitänyt tätä siveysvyötä yhtäjaksoisesti useamman vuorokauden ilman minkäänlaisia seuraamuksia. Yleensä tämänkaltainen sessioni on kuitenkin kestänyt enintään viikon. Nyt TÄRKEIN viestini: En suosittele ketään käyttämään tuotteen mukana tulevaa MagicLock mekanismia! Kyseinen "patentoitu" lukkomekanismi on aivan täysi p#ska! Testaan aina kaikki seksivälineet ja niiden osat erittäin huolella ja tämän tuotteen lukkomekanismi meni täydelliseen jumiin aivan muutaman lukituskokeilun yhteydessä. Tuotteen valmistaja ei osannut selittää miten se oli mahdollista ja pahoitteli vain tapahtunutta. Joten älkää käyttäkö sitä. Se on minun suositukseni. Nimittäin jos lukko jumittuu noin siveysvyön ollessa asennettuna, ei ole vaihtoehtoina kuin soittaa lukkoseppä tai ottaa osaa television seksileikeistä ensiapuun jos laitteen väkinäinen hajoittaminen ei onnistu ilman vahinkoja. Saattaa siinä lukkoseppäkin ottaa vaikean työn lisän kun tiirikoinnista ei tahdo tulla mitään naurunpurskahduksien yhteydessä. Kaikkein yksinkertaisimmillaan siveysvyön voi lukita vaikka nippusiteellä. Itse olen kehittänyt tähän oman irtolukollisen rautatapin. Pitäisi varmaan alkaa itse suunnittelemaan seksileluja. Nämä HolyTrainer siveysvyöt ovat hieman hintavia mutta erittäin kestäviä. Monta muuta siveysvyötä olen ehtinyt jo rikkoa mutta tämä edelleen kestää hyvin. Lisäksi tätä voi pitää huoletta vaatteiden alla ilman että kukaan tietää asiasta yhtään mitään. Siinä onkin kiva ottaa työpäivän aikana vastaan erittäin kiusoittelevia kuvia omalta Dominalta. Voi subin surkeutta!

HolyTrainer V4 Nano Kirkas Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful