Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V4 Small Kirkas Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Ota kumppanisi valtaasi Holy Trainer V4 -siveysvyön avulla. Läpikuultava häkki asetetaan peniksen ympärille, missä se estää erektion.

V4-malli on kehitetty erityisesti käyttömukavuutta ja -varmuutta silmälläpitäen. Luonnollinen hartsimateriaali reagoi vartalon lämpöön siten, että se vähitellen pehmenee ja muuttuu joustavammaksi käytön aikana. Siten sitä voi käyttää pitkiä aikoja kerrallaan sekä kotona että kodin ulkopuolella.

Huomaamaton siveysvyö on kooltaan kompakti, materiaaliltaan läpikuultava ja varustettu tunnetulla Magic Lock -lukitussysteemillä. Voit valita viidestä eri koosta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras Chastity/siveysvyö/penishäkki
Peter - 9. jan. 2021
Minulla on ollut aiemmin muita siveyslaitteita, mutta tämä on omaa luokkaansa. Se on paljon kalliimpi kuin muut, mutta siihen on syynsä. Et voi masturboida. Et voi saada orgasmia. Se rajoittaa todella paljon erektiotasi. Laatu: Todella hyvä laatu. Ei teräviä reunoja. Sisäänrakennettu lukko. Tuntuu ja näyttää ensiluokkaiselta tuotteelta. Mukavuus: Sekä rengas että "putki" ovat ergonomisesti suunniteltuja. Olen käyttänyt sitä kolme päivää ilman taukoja. Sitä tuskin huomaa, koska se on niin miellyttävä, jopa yöllä. Kun saat erektion, se on silti mukava käyttää, vaikka häkki estää täydellisen erektion, mikä onkin sen tarkoitus. Koko: Monet ihmiset uskovat, että mitä suurempi penishäkki, sitä parempi mukavuus. Se ei pidä paikkaansa. Jos penishäkki on liian suuri, erektio voi sattua. Parempi vähän liian pieni kuin vähän liian iso. Itse epäilin, pitäisikö minun valita "pieni" vai "normaali", mutta valitsin pienen, ja se sopii hyvin. Olen keskikokoinen (10 cm löysänä / 17 cm jäykkänä). HolyTrainerin omilla verkkosivuilla on opas renkaan mittaamiseen. Suosittelen noudattamaan ohjeita oikeankokoisen renkaan saamiseksi, sillä se on varsin tärkeää mukavuuden ja istuvuuden kannalta. Minulla on 45 mm:n rengas. Puhtaus: Virtsaputken aukko (josta virtsa tulee ulos peniksestä) on suhteellisen suuri, mutta se on täydellisesti muotoiltu, mikä tarkoittaa, että häkki ei täyty virtsalla virtsatessa. Voit melkein pissata, kuin et olisi häkissä. Muista asettaa peniksen pää niin, että virtsaputki on suoraan aukkoa vasten. Sinun kannattanee silti varmuuden vuoksi istua alas virtsatessasi, sillä 10 %:ssa tapauksista virtsa saattaa ruiskua vähän. Turvallisuus: Se on suunniteltu siten, että siitä ei pääse irti ilman avainta. Penistä ei myöskään voi vetää ulos häkistä, kuten muissa halvemmissa malleissa. Ja se on tärkein syy saada penis häkkiin. En asu valtiaani kanssa, jolla on avain, mutta minulla on turva-avain laminoidussa kirjekuoressa, jonka voin avata hätätapauksessa. Hinta: Kyllä, se on kalliimpi kuin muut siveysvyöt. Mutta laatu ja erityisesti mukavuus oikeuttavat korkeamman hinnan. Johtopäätös: Voin ehdottomasti suositella HolyTrainer V4:ää
0
Mukava, turvallinen ja tehokas
Anonymous - 13. mar. 2024
HT V4 on fantastisen mukava siveyshäkki. Materiaalin rakenteen ansiosta siinä ei ole epämiellyttäviä saumoja, joita voisi naarmuttaa. Se asettuu tiukasti ja mukavasti ihoa vasten ja jättää hyvin vähän tilaa kasvulle. Mukava käyttää myös arkivaatteiden ja askareiden alla! Ole kuitenkin tarkkana renkaan koon kanssa, jotta se istuu tiukasti aiheuttamatta epämukavuutta parhaan kokemuksen saavuttamiseksi! Tässä, kuten monissa (kaikissa?) muissakin häkissä, on kuitenkin se heikkous, että penis on helppo vetää ulos, jos kivespussisi on hyvin roikkuva. Mutta se on meistä jokaisesta kiinni, jos meillä on rohkeutta mennä vastoin avaimenhaltijan sanoja!
Konekäännös sivustolta sinful.se

HolyTrainer V4 Small Kirkas Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful