Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HolyTrainer V4 Standard Kirkas Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Hallitse miespuolista subiasi täydellisesti standardikokoisen HolyTrainer V4 ‑siveysvyön avulla.

V4-malli on paranneltu versio jo valmiiksi fantastisesta V3:sta. V4 on suunniteltu entistäkin parempaa istuvuutta ja käyttövarmuutta silmällä pitäen. Se on valmistettu luonnollisesta hartsista, jolla on lämpöön reagoivia ominaisuuksia. Käytön aikana se lämpenee pikkuhiljaa, jolloin materiaali muuttuu pehmeämmäksi ja joustavammaksi.

Huomiota herättämätön vyö on kompakti kooltaan ja valmistettu läpikuultavasta materiaalista. Se lukitaan erityisellä Magic Lock -lukolla, joten et tarvitse riippulukkoa.

HolyTrainer on huippulaadukas siveysvyö, jolla voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

Tämän penishäkin koko on Standard. Voit säätää sen kokoa valitsemalla sopivan kokoisen taustarenkaan. Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Holy trainer on hämmästyttävä
Per - 6. oct. 2020
Olen nyt käyttänyt holy trainer v4:ää 10 päivää, 24/7. Se istuu hyvin, ei purista, on helppo huoltaa, on helppo pukea... Ei mitään pahaa sanottavaa tästä tuotteesta, ehkä vain hinta... Olen kokeillut viittä erilaista siveysvyötä ajan mittaan. Se on selvästi paras, kun sitä käytetään pitkään yhtämittaisesti.
0
Erittäin tiukka istuvuus
Matts - 10. jan. 2021
Olin erittäin pettynyt tähän siveysvyöhön, varsinkin kun odotin parempaa tämän hintatason siveysyöltä. Se on erittäin tiukka, joten jos olet keskimääräistä leveämpi, suosittelen kokeilemaan jotain muuta. Piti käyttää suurinta rengasta, mutta sekin oli liian tiukka ja pureutui ihoon, sillä siveysvyö vei silti noin 10 % tilasta. Se saattaa sopia, jos olet keskikokoinen, mutta jos olet hieman isompi, suosittelen kokeilemaan jotain muuta.
0
Täydellinen!
D - 1. oct. 2020
Olen käyttänyt aiemmin Holytrainer v3:a, tämä on aivan upea. Kevyt, huomaamaton, istuu hyvin ja hillitsee erektiota. Erittäin tyytyväinen, suosittelen lämpimästi.
0
Holy Trainee V4 tekee Locktoberista jännittävän
Patrik - 16. oct. 2020
Sain itselleni HolyTrainer V4:n vain muutama päivä ennen Locktoberin alkamista. Tuntui erityiseltä laittaa se paikoilleen edellisenä iltana. Edellinen koostui 8 eri osasta, tämä vain kahdesta. (Paitsi lukko) Huomattavasti kestävämpi ja yksinkertaisempi. Se oli helppoa, eikä puristumisvaara ollut. Kiveksien ympärillä oleva rengas oli pehmeä ja mukava, samalla litteämpi eikä niin kömpelö. Itse renkaan halkaisija on kapeampi. Kun se on paikallaan, se on paljon mukavampaa, kun se istuu tiukasti ja pitää kaiken paremmassa paikassa neutraalissa asennossa. Rengas on sijoitettu hieman pidemmälle eteen, joten siitä on mahdotonta päästä ulos ilman lupaa ;-) Lukkoa on helppo käsitellä, enkä huomannut mitään vaikeuksia tai kömpelyyttä. Suosittelen tuotetta lämpimästi Locktoberin puolivälissä.
0
Paras rengas
J - 5. sep. 2020
Kaunis materiaali tekee siitä mukavan ja samalla niin ihanan kinky päällä. Kova, joten se estää erektion, mutta samalla hellävarainen ilman hankausta. Itse renkaan kiinnittäminen kivespussin ympärillä olevaan renkaaseen on loistavasti suunniteltu, koska ihoa on mahdotonta puristaa. Se on helppo pukea päälle pienellä määrällä liukuvoidetta. Muista valita oikean kokoinen rengas, jotta se ei istu liian tiukasti kivespussin ympärillä ja rajoita verenkiertoa. Ainoa negatiivinen asia on lukon metallin laatu. Lukitustoiminto itsessään on loistava, eikä riippulukkoa tarvitse jättää paikalleen. Mutta jos käännät sitä saadaksesi sylinterin oikeaan asentoon, avain voi taipua - ole varovainen! Mutta .... mukavin rengas, jota olen kokeillut. Täydellinen pidempään siveyteen upeassa pidemmässä leikissä hänen kanssaan, joka päättää :-)
0
Kallis mutta rahan arvoinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Epäilemättä paras häkki, jota olen koskaan kokeillut. Ja ainoa pitkäaikaiseen käyttöön sopiva, jos minulta kysytään. Suosittelen huolellista mittaamista ennen rengaskoon valintaa. Se on ehdottomasti yksi markkinoiden kalliimmista kukkahäkeistä, mutta erittäin hyvä sijoitus niille, jotka haluavat kukkahäkkien "Rolls Roycen".
Konekäännös sivustolta sinful.no

HolyTrainer V4 Standard Kirkas Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful