Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Icebreaker Pyörivä Rabbit Vibraattori var 1

Yhteenveto

Icebreaker on upea pyörivä rabbit-vibraattori, joka tarjoaa tehokasta stimulaatiota.

Kuten suurimmassa osassa muistakin rabbit-vibraattoreista, Icebreakerin sisällä on pyöriviä helmiä, jotka stimuloivat sinua samalla kun dildon pää pyörii sisälläsi. Itse dildo-osa on muotoiltu aidonkaltaiseksi terskaa ja varren suonitusta myöten.

Dildon kyljessä on tehokkaat pupunkorvat, jotka värisevät intensiivisesti klitoristasi vasten.

Voit säätää dildon ja pupunkorvien portaatonta värinää vibraattorin kahvassa olevilla painikkeilla. Voit myös valita, värisevätkö klitorisvibraattori ja dildo samanaikaisesti vai erikseen.

Icebreaker on valmistettu pehmeästä jelly-materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Rabbit-vibraattori on monille tuttu amerikkalaisesta TV-sarjasta Sinkkuelämää, ja naiset ympäri maailmaa ovat saaneet sen avulla lisää orgasmeja elämäänsä.

Icebreaker toimii 4 x AA-paristoilla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Odotettua parempi
Anonymous - 12. feb. 2014
Aluksi se ei tuntunut miltään erityiseltä, mutta kun muutin kulmaa, kaikki muuttui! Tulin melkein heti enkä voinut estää itseäni voihkimasta, niin hyvää se oli!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Se voi siis tehdä monia asioita!
Anonymous - 3. may. 2017
Minulla on melko monta huippuluokan ladattavaa vibraattoria, mutta palaan aina takaisin tähän hottie. Akselin liike stimuloi g-pistettä, ja klitorisstimulaattori ja helmiä ovat loistava yhdistelmä! Portaaton säätö on älytön ja optimaalinen, kun olet todella "vyöhykkeellä"! Koko on minulle täydellinen. Tunnen oloni mukavaksi ja täydeksi, mutta samalla sisällä on tilaa hyvälle stimulaatiolle. Ainoa huono puoli on ääni, mutta se on ratkaistu kuulokkeilla, joissa on vähän poskettoman hyvä ääni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Voi luoja!
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on uskomatonta! Ei vähempää! Pää voi pyöriä molempiin suuntiin, mutta se on myös taivutettavissa, joten se voidaan mukauttaa niin, että se osuu täydellisesti g-pisteeseesi! Helmet leikkivät avautumisella ja antavat orgasmeillesi enemmän syvyyttä, kun taas vibraattori stimuloi klitorista ja antaa sinun saavuttaa orgasmin nopeasti. Sitä on helppo hallita ja käyttää, mutta se ei ole vedenpitävä ja monen tunnin käytön jälkeen (ennätys 3 tuntia) se kuumenee. On ärsyttävää, että tarvitset 4 paristoa, jotka voivat tulla nopeasti kalliiksi. Suosittelen tätä sekä ensikertalaisille että kokeneille dildon käyttäjille! Aion ostaa uuden, kun tämä on kulunut loppuun, siitä ei ole epäilystäkään!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Harmi, että sen valmistus on lopetettu!
Anonymous - 13. mar. 2024
On ERITTÄIN surullista, että sen valmistus on lopetettu, koska se on yksinkertaisesti fantastinen! Hyvä pituus ja halkaisija, ja liikkeet ovat kohdallaan! Helppo hallita, ja rakastan sitä, että helmet vievät enemmän tilaa kuin muissa samanmallisissa vibraattoreissa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Icebreaker Pyörivä Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful