Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Icicles No 50 Lasidildo var 1

Icicles No 50 Lasidildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko seksilelultasi niin estetiikkaa kuin kiihottavaa stimulaatiotakin? Icicles No 50 on huikean elegantti ja äärimmäisen nautinnollinen lasidildo.

Itse dildo on kirkas, mutta siinä on kauniita sinisiä nystyröitä, jotka tuovat upeaa kontrastia kokonaisuuteen. Ne tarjoavat lisästimulaatiota jokaisella työnnöllä.

Jos haluat nauttia erityyppisistä aistielämyksistä, voit lämmittää tai viilentää lasidildoa asettamalla sen lämpimään tai viileään vesihauteeseen 10 minuutin ajaksi ennen käyttöä. Dildo soveltuu myös hierontaan tai osaksi stimuloivaa esileikkiä kumppanisi kanssa.

Icicles-lasiseksilelut on valmistettu sirpaloitumattomasta lasista, joten kyse on erittäin kestävistä leluista, joista on iloa vuosikausiksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yllättävä kokemus
Lorelei - 31. jul. 2019
Viileä lasidildo oli yllättävä kokemus. Lasin joustamattomuus, kovuus ja kylmyys. Se kutkutti koko matkalla loppuun asti. Erityisesti kumppanin käyttämänä ehdottomasti täydet pisteet.
Ensimmäinen lasidildo
Agnes - 21. oct. 2020
Kaikki hyvä, mitä olet kuullut lasidildoista, on totta!
0
Paras ensimmäinen lasidildo
Liho - 16. may. 2020
En ollut koskaan ennen kokeillut lasidildoa, mutta tämä oli jokaisen pennin arvoinen. Joten jos harkitset tämän ostamista, älä epäröi, vaan osta. Et löydä parempaa. Malli tuntuu ihanalta, kun kokeilee sitä, ja haluaa vain kokeilla lisää muunnelmia. Erittäin suositeltava!
0
Hieman hämmentävä
Leon - 28. jan. 2020
Tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilin lasia ja ajattelin, että siitä tuli helposti hieman hämmentävää. Toivon todella, että siinä olisi suurempi pohja, koska uskon, että se tuntuisi erittäin hyvältä anaalisesti. Se on erittäin houkutteleva, ja vaikka se olikin hieman ylistimuloiva, haluan ehdottomasti saada lisää lasiesineitä.
0
Lasidildo
The forest mouse - 7. jul. 2019
Jännittävää ja nautinnollista lasilla. Sitä on mukava säilyttää hetki jääkaapissa, kun on todella kuuma
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful