Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Icicles No 9 Lasidildo var 1

Yhteenveto

Korkealaatuinen Icicles No 9 Lasidildo muistuttaa muodoltaan penistä, jonka "terskan" alapuolella on kolme koholla olevaa juomua, jotka stimuloivat sinua jokaisella työnnöllä.

Lasidildon pohjassa on levike, jonka avulla dildon liikkeitä on helppo ohjata. Se toimii myös stopperina jos käytät dildoa anaalisesti. Dildo on keskikokoinen, joten se sopii useimmille käyttäjille.

Lasidildo on helppo pitää puhtaana. Voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella, tai halutessasi voit jopa pestä sen astianpesukoneessa.

Dildo soveltuu myös lämpötilaleikkeihin, eli voit lämmittää tai viilentää sen ennen käyttöä. Laita se vesihauteeseen tai jääkaappiin 10 minuutin ajaksi, mutta kokeile lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava tuote!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tätä lasidildoa voidaan käyttää sekä kuumana että kylmänä, ja se tarjoaa ihanan intensiivisen kokemuksen ja on erittäin hygieeninen ja lyhyesti sanottuna erittäin herkullinen! Pidä sitä kuuman hanan alla ja ota se mukaasi sänkyyn tai laita se alushousuihisi, niin saat superherkullisen tunteen sekä miehille että naisille. :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Icicles No 9 Lasidildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful