Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
iEase Lantionpohjan Harjoittaja var 1

Yhteenveto

Seksiasiantuntijat, kätilöt ja gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista kaikenikäisille naisille. Terve ja vahva lantionpohja voi lisätä sekä halukkuutta seksiin että emättimen tuntoherkkyyttä, jolloin seksi on myös parempaa.

iEase Lantionpohjan Harjoittaja on erinomainen apuväline lantionpohjan turvalliseen ja tehokkaaseen harjoittamiseen. Sen avulla saat erinomaisia tuloksia, sillä se on ns. älykäs lantionpohjan harjoittaja, eli se voi sekä testata lantionpohjasi vahvuuden että antaa sinulle harjoituksia, jotka vastaavat omaa tasoasi. Lisäksi iEase ohjaa sinua tekemään harjoituksia mahdollisimman tehokkaasti.

iEase-harjoittajaa voi käyttää makuuasennossa, seisten tai istuen, riippuen omista mieltymyksistäsi. Kaikki ohjeet tulevat digitaaliselle näytölle, joka reagoi muutoksiin välittömästi, joten pysyt koko ajan tilanteen tasalla.

Sivele liukuvoidetta pumpattavaan kuulaan ja aseta se emättimeen (kapeimpaan kohtaan asti). Pidä ohjainta kädessä tai aseta se siten, että näet näytön koko ajan käytön aikana. Pakkauksen mukana tulee myös Quick Guide -pikaohje, jonka avulla pääset nopeasti alkuun.

Käynnistä iEase painamalla käynnistyspainiketta kolmen sekunnin ajan. Käytä ohjelman valitsinta valitaksesi joko testi- tai treenimoodi. Käytön jälkeen voit puhdistaa iEasen seksilelun puhdistussuihkeella ylläpitääksesi korkeaa hygieniatasoa.

Valmistaja suosittelee, että treenaat kaksi kertaa päivässä aamuisin ja iltaisin ja että testaat oman tasosi kerran viikossa pysyäksesi ajan tasalla kehityksen suhteen.

Huomioithan, että iEase toimii 3 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Pakkauksen mukana saat kaksi treenikuulaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

iEase Lantionpohjan Harjoittaja

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful