Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
INMI Shegasm Elevate G-pistevibraattori var 1

Yhteenveto

Monipuolinen INMI Shegasm Elevate G-pistevibraattori tarjoaa täydellisen yhdistelmän nautinnollista sisäistä ja ulkoista stimulaatiota. Se kiihottaa G-pisteen aluetta värinöillä samalla kun se hemmottelee klitorista sykkivillä paineaalloilla.

G-pistevibraattori tarjoaa 5 eri intensiteettiä paineaaltostimulaatiota ja sen varsi värisee 7 eri rytmillä ja 3 nopeudella. Voit käyttää ja säätää kumpaakin toimintoa erikseen ja löytää itsellesi parhaiten sopivan yhdistelmän.

Pidä käynnistyspainiketta pohjassa 5 sekunnin ajan käynnistääksesi G-pistevibraattorin. Voit vaihtaa värinänopeutta ja -rytmiä samasta painikkeesta. Käynnistät paineaaltokiihottimen pitämällä pluspainiketta pohjassa 5 sekunnin ajan ja vaihdat stimulaation intensiteettiä samasta painikkeesta.

Ergonomisesti muotoiltu Elevate on helppokäyttöinen, joten löydät helposti yhdistelmän, joka vie sinut huikeaan kliimaksiin. Se on valmistettu silkinpehmeästä ftalaatittomasta silikonista, joka tekee varresta taipuisan ja miellyttävän käyttää.

Voit ladata vibraattorin mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Täyteen lataaminen kestää 1,5 tuntia ja tarjoaa tunnin verran leikkiaikaa. INMI Shegasm Elevate on roiskeenkestävä, joten voit puhdistaa sen helposti käytön jälkeen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Oho
Porko dela cruise - 22. sep. 2022
Eipä päästy juuri alkua pidemmälle kun eka orgasmi tuli. Vaimoni oli todella hämillään. Sopii kiireisille ihmisille.

INMI Shegasm Elevate G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful