Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
INMI Shegasm Supreme 3-in-1 Rabbit Stimulaattori var 1

Yhteenveto

Kaipaatko aina vain intensiivisempiä kokemuksia? Anna orgasmien vyöryä ylitsesi INMI Shegasm Supreme 3-in-1 Rabbit Stimulaattorin avulla, joka tarjoaa aivan ainutlaatuista nautintoa.

Tämän elegantin stimulaattorin toinen pää on muotoiltu klassiseksi pupuvibraattoriksi. Tukevassa varressa on täydellinen kaari, joka hemmottelee sinua sisäisesti samalla kun ulkopuolelle jäävä osa hyväilee klitorista.

Vibraattorissa on valittavana 10 kiihottavaa värinäasetusta, jotka saavat sisä- ja ulko-osan värisemään sekä yhdessä että erikseen, joten luvassa on todella upeita nautintoja.

Laitteen toisesta päästä löydät klitorisstimulaattorin, johon on tarjolla kaksi suutinta. Leiki 7 intensiteetillä, joista löytyy niin hellävaraista kuin voimakastakin ilmavirtaa, joka saa aikaan stimuloivan alipaineen klitoriksen ympärille.

Stimulaattori on valmistettu silkinpehmeästä silikonista ja ABS-muovista eikä se sisällä ftalaatteja. Laitteen mukana saat USB-latausjohdon, jolla voit ladata sen joko tietokoneen tai adapterin välityksellä.

INMI Shegasm Supreme 3-in-1 Rabbit Stimulaattori voitti AVN Award -palkinnon kategoriassa "Outstanding Innovation" vuonna 2019.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Siihen on tutustuttava
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensivaikutelmani ei ollut hyvä, mutta kun olet käyttänyt aikaa eri asetusten kanssa leikkimiseen, se on hyvä investointi. Syvät värähtelyt ja samanaikainen klitorisstimulaatio tarjoavat ihania orgasmeja ja rentouttavia jälkivaikutuksia. Olen alkanut rakastaa sitä. Hieman kovaääninen kuitenkin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

INMI Shegasm Supreme 3-in-1 Rabbit Stimulaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful