Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Iroha by TENGA Ukidama Hoshi Massager var 1

Yhteenveto

Lisää uusia ulottuvuuksia tuhmiin hemmotteluhetkiin, kun otat mukaan valaisevan ja värisevän Iroha Ukidama Hoshi -hierojan.

Sen neljä erilaista valoasetusta luovat tunnelmaa ja tuovat esiin kauniin tähtikuvion sen pinnassa. Hieroja pysyy hyvin kädessä, joten se on täydellinen intiimihierontaan tai jäykkien lihasten rentouttamiseen. Sen 4 värinäasetusta ovat hiljaisia käytössä. Ohjaa valo- ja värinätoimintoja joko yhdessä tai erikseen hierojan kahdesta painikkeesta.

Ukidama Hoshi on vesitiivis 50 cm syvyyteen, joten voit ottaa sen mukaan myös kylpyhuoneen puolelle. Käytä sitä joko itsesi hemmotteluun tai yhdessä kumppanin kanssa. Aseta se mukana tulevaan pidikkeeseen käyttökertojen välillä, jotta se ei vieri karkuun.

Lataa hieroja mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Täyteen lataaminen kestää 60 minuuttia ja tarjoaa enintään 45 minuuttia käyttöaikaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Iroha by TENGA Ukidama Hoshi Massager

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful