Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Iroha by TENGA Ukidama Take Massager var 1

Yhteenveto

Hemmottele itseäsi tai kumppaniasi Iroha Ukidama Take -hierojalla. Se värisee rentouttavan stimuloivasti ja valaisee tunnelmallisesti.

Hierojan valaistusta voi säätää kolmelle eri voimakkuudelle tai voit valita muuttuvan valaistusasetuksen oikean tunnelman luomiseksi. Valo tuo myös esiin kauniin ruutukuvioinnin hierojan pinnassa. Muodoltaan pyöreä Take pysyy hyvin kädessä, joten se on täydellinen intiimihierontaan tai jäykkien lihasten rentouttamiseen. Sen 4 värinäasetusta ovat hiljaisia. Voit käyttää valo- ja värinätoimintoja joko yhdessä tai erikseen hierojan kahdesta painikkeesta.

Ukidama Take on vesitiivis 50 cm syvyyteen ja se kelluu, joten se on täydellinen valinta rentouttaviin kylpyhetkiin. Voit toki käyttää sitä missä vain haluat ja ottaa myös kumppanisi mukaan leikkeihin. Hierojan mukana saat pidikkeen, johon sen voi asettaa käyttökertojen välillä. 

Lataa hieroja mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Täyteen lataaminen kestää 60 minuuttia ja tarjoaa enintään 45 minuuttia käyttöaikaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Iroha by TENGA Ukidama Take Massager

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful