Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
iSex USB Anal-T Värisevä Anustappi var 1

Yhteenveto

Nyt voit nauttia anaalileikeistä ihan missä tahansa! iSex USB Anal-T Värisevä Anustappi tarjoaa mahdollisuuden pitää kiihottava stimulaatio aina käden ulottuvilla.

Tämä pieni mutta tehokas anustappi kytketään vain lähimpään USB-porttiin läppärissäsi, kannettavassa akussa, autossa tai toimistolla. Ei tarvetta paristoille tai latureille.

Tappi sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin kokeneille käyttäjillekin ja se on erinomainen valinta osaksi tuhmia videochatteja tietokoneen edessä. Se löytää eturauhasesi helposti ja hemmottelee sitä ihanasti.

iSex antaa aivan uuden merkityksen vanhalle, tutulle "Plug and Play" -käsitteelle. Anal-T on todella huomiota herättämätön ja aina valmis sinua varten. Se on pituudeltaan 12,5 cm, josta 7,5 cm on sisään asetettavaa ja halkaisijaltaan se on 2,9 cm leveimmästä kohdastaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Värisevä anustappi
P&P - 12. nov. 2018
Oikein mainio lelu peppuleikkien aloitukseen. Mukavan lyhyt ja suhteellisen kapea muotoilu auttavat alussa totuttelemaan uuteen tunteeseen. Johto riittävän pitkä, ettei tule ongelmia pistokkeeseen yltämisen kanssa. Värinä tuntuu käteen melko voimakkaalle, mutta pepussa se on sopiva ja auttaa rentoutumaan.
Miellyttävä värähtely
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava värähtely ja hyvä koko aloittelijalle, mutta haittapuolena on kuitenkin se, että se putoaa helposti ulos, joten sinun on puristettava hieman ja se vaikeuttaa rentoutumista, mutta värähtelyt tekevät siitä enemmän kuin edullisen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

iSex USB Anal-T Värisevä Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful