TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
iSex USB G-pistevibraattori var 1

iSex USB G-pistevibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Nyt eroottinen nautinto on aina kätesi ulottuvilla! iSex USB G-pistevibraattori on todella näppärä seksilelu, joka tyydyttää sinut missä ja milloin tahansa.

Tämä pieni, tehokas vibraattori kytketään lähimpään USB-porttiin läppärissäsi, kannettavassa akussa, autossa tai vaikka toimistolla. Ei siis huolta paristoista tai latureista.

Vibraattori on erinomainen hankinta niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin, ja soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi kuuman videochatin aikana tietokoneen ääressä. Se löytää herkän G-pisteesi helposti ja hemmottelee sitä ihanasti.

iSex tuo aivan uuden merkityksen käsitteelle "Plug and Play". G-pistevibraattori on huomiota herättämätön ja aina valmis kun sinäkin olet. Se on pituudeltaan 13 cm ja halkaisijaltaan 2,7 cm leveimmillään.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful