Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo 23 cm var 1

Yhteenveto

Jos kaipaat täyttävää stimulaatiota, Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo on erinomainen valinta. Se muistuttaa aitoa penistä sekä kokonsa, ulkonäkönsä että tuntumansa puolesta, joten saat sen avulla erittäin luonnollista stimulaatiota.

Dildon selkeästi erottuvat suonet ja terska lisäävät nautintoasi, ja sen tyvessä on pari pehmeitä kiveksiä. Pituudeltaan dildo on 23 cm ja sen halkaisija on 4,7 cm, joten suosittelemme sitä kokeneemmille käyttäjille. Se on valmistettu aitoa ihoa jäljittelevästä pehmeästä TPE-materiaalista, joka tuntuu vielä entistäkin paremmalta siveltyäsi sen pinnan vesipohjaisella liukuvoiteella ennen käyttöä.

Dildo on pehmeä ja joustava, mutta silti tarpeeksi jämäkkä, jotta se tarjoaa helposti kohdistettavaa stimulaatiota. Se on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi nauttia siitä myös suihkussa. Kiinnität sen helposti koviin, sileisiin pintoihin sen pohjassa olevan imukupin avulla, jolloin voit nauttia siitä täysin ilman käsiä.

Käytön jälkeen dildon voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Sen kuivuttua täysin voit myös käsitellä sen pinnan Fleshlightin huoltojauheella, joka auttaa sitä säilyttämään materiaalin pehmeyden ja joustavuuden.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tää penis...
Jarna52 - 20. jun. 2018
Moi !!! Ostin tän vaimolle kun palaa kotiin kuntoutuksesta....ja yllätys tosiaan kun ilta koittaa !!! Iso on ja PEHMEÄ...mut kateex ei onnex käy... tää on PARAS 10 +
Suositellaan, mutta käytä sitä hyvin :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä ja komea kotelo, mutta kovan käytön myötä se halkeili sisältä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Iso, herkullinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieman iso aluksi, mutta suositellaan, koska se todella täyttää sinut ja antaa suurta nautintoa, tätä käytetään usein yksin tai kumppanin kanssa, aion ostaa lisää vaihtoehtoja, koska tämä antoi enemmän makua.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mukava dildo, joka tuntuu luonnolliselta
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä dildo tuntuu todella luonnolliselta. Hyvä ote, pieni ylimääräinen koko. Ei tarvitse miestä haha.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hieman suuri
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieman suuri aloittelijana, koettu myös hieman kovaksi reunoiltaan alussa - mutta sitten vapautui. Kun olet lämmennyt tarpeeksi, se ulottuu syvälle ja täyttää hyvin ja tuntuu fantastiselta!
Konekäännös sivustolta sinful.se
kaunein pitäisi ostaa enemmän
Anonymous - 3. aug. 2019
erittäin edullinen. Super
Konekäännös sivustolta sinful.se
Iso ja herkullinen!
Anonymous - 8. jan. 2014
Toinen dildo, joka minun oli vain pakko saada (lukuun ottamatta versiota, joka on yhtä kokoa pienempi). Rakastan tuntumaa ja muotoilua ja halusin kokeilla isompaa dildoa kuin se, joka minulla oli. Mieheni oli hieman skeptinen, kun sain tämän dildon kotiin ja pelkäsi, että hänet korvataan, kunnes hän huomasi, että hän sai hallita ja päättää, miten sitä käytetään (ainakin silloin, kun hän on kotona hihi), ja huomasimme nopeasti, että se on hieno leikkiä ilman, että hän tuntee itsensä jätetyksi ulkopuolelle. Jos haluat täyttyä, tämä dildo on loistava! Se ei ole pelottava, vaikka se on iso, ja materiaali ja realistinen ulkonäkö tekevät siitä vain entistä herkullisemman. Suosittelen lämpimästi käyttämään hieman vesipohjaista voiteluainetta, jotta se "toimii paremmin". Jos pidät anaaliseksistä, sanoisin ehdottomasti, että tämä "mies" on myös hyvä tähän tarkoitukseen, mutta MUISTUTTAA LUBE! Tee itsellesi palvelus ja osta Fleshlight Powder tälle dildolle, koska kun se on pesty ja kuivattu, tämä todellinen tuntoiho muuttuu hieman tahmeaksi - pyyhkäise jauhe dildolle ja siitä tulee SILKY SOFT (ja haluat aloittaa leikkimisen uudelleen).
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä aloitteleva dildo miehille
Anonymous - 13. mar. 2024
Uskomattoman hieno materiaali, mikä ei käy täysin ilmi kuvasta. Dildo on uskomattoman pehmeä, mutta sen pohjassa on kova ydin. Tämä tarkoittaa, että voit osua g-pisteeseen ilman, että se on liian kova, ja käyttää sitä "kovaa" ilman, että se tuntuu ylivoimaiselta. Pehmeän materiaalin ja notkeuden ansiosta liukuvastus on melko alhainen. Sanoisin, että se on hyvä aloitteleva dildo miehille. Jos kuitenkin pidät täytöstä ja "liukuvastuksesta", jonka R5 (ja vastaavat) tarjoavat, tämä ei ole dildo, jota kannattaa ostaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Herkullinen dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Super dildo. Olin hieman yllättynyt koosta, mutta sain sen kuitenkin sisään. Super pehmeä mutta kova samaan aikaan. Helppo käsitellä. Voidaan käyttää useita tunteja kerrallaan. Hyvä miehille, joilla ei ole "kokemusta", koska se liukuu helposti sisään. Rakastan käyttää sitä suihkussa
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mielettömän herkullinen
Anonymous - 7. dec. 2017
Loistava materiaali, hyvä imukuppi ja mukava koko, joka on hyvä vastine rahalle! Tuntuu aidolta, ja sen voi kevyesti pölyttää maissijauholla käytön ja pesun jälkeen, jotta saa taas oikean ihon tuntuman.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo 23 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful