Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
iWand Ladattava Magic Wand Vibraattori var 1

Yhteenveto

iWand Ladattava Magic Wand Vibraattori värisee kiihottavasti ja tehokkaasti saaden aikaan voimakkaita orgasmeja kerta toisensa jälkeen.

iWand on kätevä ja näppärä versio tunnetusta ja huippusuositusta Magic Wand -vibraattorista.

Vibraattorin keveys ja kätevä muotoilu helpottavat sen käsittelyä, jolloin sitä voi hyvin käyttää pitempiäkin aikoja kerrallaan. Sen taipuisa silikonipää on helppo ohjata juuri oikeisiin kohtiin.

Ohjaa iWandia halujesi ja mielitekojesi mukaan ja kokeile kaikkia sen kymmenestä värinäasetuksesta löytääksesi niistä suosikkisi.

Vibraattorin hiljainen moottori antaa sinulle yksityisyyttä soololeikkeihin, mutta voit halutessasi ottaa myös kumppanisi mukaan leikkeihin.

iWand on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

Vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB- ja AC-latausjohdolla. Kolmen tunnin latauksella saat kolme tuntia leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras vibra.
JiiJii - 3. jan. 2022
Tehokas, simppeli, sievä. Pienikokoinen tämä ei ole, mutta värisee niin voimakkaasti että orgasmi tulee hetkessä. Toimii myös hartioiden hieromiseen.
Kaipauksen täyttänyt
Kerrassaan tärisytetty - 1. jan. 2020
Vuosi sitten edellinen, minulle lahjoitettu, wand meni rikki. En uskaltanut ostaa uutta, sillä en luottanut että mikään olisi yhtään niin tehokas. Tilasin tämän tuotteen hieman epävarmana siitä toimisiko se, palauttaisiko se minun ennen räjähtävätkin orgasmit. Paketti saapui nopeasti ja oli hyvin paketoitu. Toisaalta minua ei haittaisi vaikka laatikon päällä lukisikin suurella vibraattori, mutta nyt tavallinen laatikko ajoi mahdisti asian. Kotikokeiluihin päästiin seuraavana iltana, ja pidemmittä puheitta painoin kaksi nappia sisältävän vibraattorin päälle. Tutut kylmät väreet matkustivat kehoni ympäri ja paikallani pysyminen oli lähes mahdotonta. Se voimakas värinä toi takaisin kaiken sen mitä ikävöin - olen hyvin tyytyväinen!
Tehokas ja kestävä
Marie - 23. apr. 2018
Olen etsinyt kauan, tämä on paras vibraattori minulle. Pää on tarpeeksi iso stimuloidakseen koko aluetta mutta myös pelkästään tiettyjä alueita ja se on taipuisa ja pehmeä joten asentoa voi helposti vaihtaa. Varsi voisi olla hieman lyhyempi ja ääni hieman vaimempi. Muuten täydellinen.
Fantastinen
S - 7. oct. 2019
Fantastinen tuote! Toimii joka kerta ja monta kertaa. Super hyvä yksin, mutta ehdottomasti myös sessioiden aikana kumppanin kanssa. Kaikkien naisten pitäisi omistaa sellainen!! Se ei ole niin hiljainen, se pitää vähän ääntä. Se ei myöskään ole täysin vedenpitävä.
0
Hyvä mutta ei hiljainen
Joy - 21. apr. 2019
Hyvä klitorisvibraattori, joka on tuottanut monia orgasmeja täällä kotona. Se kuitenkin pitää jonkin verran ääntä. Latauksen ilmaisin näyttää puuttuvan, sillä virta loppuu yllättäen ja latauksen jälkeen värinä on melkein liian voimakasta. Käynnistyy helposti, joten en suosittele pakkaamaan sitä matkalaukkuun.
0
LOISTAVA
T - 9. jan. 2019
Vaimo on NIIN tyytyväinen tähän malliin, se pitää vähän meteliä, mutta se myös tuottaa halutut tulokset. Olemme ostaneet muita vastaavia malleja, mutta tämä on upea, hinta on melko hyvä ...
0
Suuri ja tilaa vievä
Anonymous - 9. mar. 2019
Ei todellakaan hiljainen. Hieman liian kovaääninen klitorisstimulaatioon, mutta se on makuasia.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Maxx
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä kaikilla tasoilla - vahva ja pehmeä samaan aikaan. Loistava myös kumppanin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suosikki <3
Anonymous - 13. mar. 2024
Ehdoton vibraattorini. Rakastan sitä - mikään muu ei saa minua tulemaan kuin se. Muotoilu on tyylikäs ja tyylikäs, käyttö on idioottivarma ja se on äänetön - täydellinen lelu! Rakastan sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erinomainen
Anonymous - 11. apr. 2017
Pehmeää ja herkullista eri nopeuksilla ja rytmeillä, parasta mitä olen kokeillut.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

iWand Ladattava Magic Wand Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful