Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jade Egg Yoni-hierontaan var 1

Jade Egg Yoni-hierontaan

Sinful.fi suosittelee
Saida Désilets: Emergence of the Sensual Woman
36,99 €
Sis. ALV
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
109,00 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jade Egg on jadesta valmistettu muna, jota voi käyttää Yoni-hierontaan ja vahvistamaan lantionpohjan lihaksia. Se on peräisin Yhdysvalloissa sijaitsevasta The Jade Egg Minesta, ja olemme hankkineet sen yhteistyössä maailman tunnetuimman Jade Egg -asiantuntija Saida Désiletsin kanssa.

Jade Eggin käyttö lisää verenkiertoa emättimen lihaksistoon, ja voimistaa tuntoherkkyyttä koko Yonin (naisen sukupuolielimet) alueella. Tämä helpottaa orgasmin saamista.

Jade Eggin avulla voit mm.

- Hieroa emätintä sisäpuolelta. - Lisätä sukupuolihormonien tehoa. - Kokea voimakkaampia orgasmeja. - Lisätä G-pisteen tuntoherkkyyttä. - Harjoittaa lantionpohjan lihaksia ja huolehtia sukupuolielinten terveydestä. - Ehkäistä virtsankarkailua. - Kokea aivan uudenlaista naisellista energiaa.

Jade Eggiä ei ole varsinaisesti suunniteltu lantionpohjan lihasten harjoittamiseen, vaan sen tarkoitus on nimenomaan lisätä sukupuolielinten tuntoherkkyyttä, aistillista energiaa ja Yonin "mehevyyttä".

TuotemerkkiJade Goddess
Tuotteen paino (g)60
Kokonaispituus (cm)4
Sisään asetettava pituus (cm)4
Halkaisija (cm)2.5
Ensisijainen materiaaliJade
VäriVihreä
LiukuvoidesuositusKaikki tyypit
SKU12434
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Oikein hyvä
Bruce - 28. jan. 2015
Tyttöni sai sen lahjaksi ja hän tuli niin uteliaaksi ja iloiseksi, että laittoi sen heti sisään :) Nyt hän harjoittelee lantionpohjalihaksiaan säännöllisesti, se on antanut ihanan mausteen seksielämään. Helppo ja joustava laittaa sisään ja harjoitella.
0
Todella hyvä ostos!
Nana - 16. jun. 2014
Olen tyytyväinen kiihotinkuulaani Huomaamaton toimitus, se oli hyvä, koska olin päättänyt lähettää sen töihini :-) Voin todella suositella.
0
Aaahhh - Jumalattaren on saatava
JadeGoddess - 19. aug. 2013
Anna itsellesi ainutlaatuinen lahja ja ryhdy Jadejumalattareksi. Se tarjoaa aistillisuutta, harjoitusta ja nautintoa. Koet suuremman kontaktin yonisi kanssa, saat enemmän aistillisuutta, mehukkuutta, nautintoa, voimaa ja ketteryyttä sekä yoni-hierontaa ja akupunktiopisteiden hoitoa siellä. Tunne Jadejumalattarena on ainutlaatuinen ja niin olet sinäkin. Nopea toimitus huomaamattomassa pakkauksessa, mukana käyttöohjeet ja muutama harjoitus, joilla pääset hyvin alkuun.
0
Jade kiihotinkuulat
Kiihottunut - 21. may. 2013
On osallistunut Saida Desiletin Jade Egg -kurssille, kun hän viimeksi oli Tanskassa. Tämä antoi minulle mahdollisuuden harjoitella hänen kirjansa harjoituksia kiihotinkuulan parhaaseen käyttöön. Kiihotinkuula on mukava käyttää ja minulla on selvästi parempi seksielämä. Se oli hyvä etukäteen, mutta herkkyyteni on kasvanut. Hyvä tuote, jos se ei ole laatikossa.
0
Jade kiihotinkuulat - hyvät ja kovat
Anne Louise - 10. sep. 2012
Olen saanut jade-kiihotinkuulan, josta olen kuullut niin paljon hyvää. Olen ollut erittäin innostunut käyttämään sitä ja hiljalleen aloittanut sen käytön. Luulen, että tekniikat ovat hieman vaikeampia aloittaa, mutta mielestäni kirja selittää sen erittäin hyvin ja tarkasti ja tavalla, joka saa minut haluamaan käyttää energiaa sen oppimiseen, mitä se vaatii. Nautin myös siitä, että tiedän, että pelkkä kiihotinkuulan sisällä pitäminen parantaa minua. Että en sellaisenaan tarvitse tekniikoita. Se rauhoittaa minua ja saa minut tekemään harjoituksia itselleni sopivaan tahtiin. Odotan todella innolla, että pääsen käyttämään kiihotinkuulaa enemmän ja saamaan ne tulokset, joita toivon ja joista olen kuullut muilta. Täten suosittelen :)
0
Pieni ihme!
Anonymous - 13. mar. 2024
Saimme munan lahjaksi, ja nyt siitä on tullut äärimmäinen lahja, jonka annamme itsellemme! Ihanan yksinkertainen ja perinteinen tapa käyttää luonnonlääkkeitä taivaallisten nautintojen saavuttamiseksi ja läsnäolon lisäämiseksi omassa elämässäsi, yksin tai rakkaasi kanssa. Lahja, joka kestää koko elämän!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin onnellinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos haluat saada paremman kontaktin kehoosi, tämä on loistava ostos! Rakastan munaa! ? Suosittelen myös tutustumaan Tamra Merciecan ilmaiseen ohjelmaan, kun olet saanut munan. Ohjelma on nimeltään Jooga Vag*nan aloittajille -jakso! Se on todella hyvä tapa oppia ja käyttää munaa!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tyytyväinen, toimii yhtä hyvin!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful