Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jil Harper Värisevä Penisrengas var 1

Yhteenveto

Nauti ihanista yhteisistä orgasmeista Jil Harper -tuotesarjan upean ja todella joustavan värisevän penisrenkaan avulla.

Kuten muutkin penisrenkaat, se tarjoaa miehelle kookkaamman ja kestävämmän erektion kun se asetetaan peniksen tyveen.

Valmistettu kokonaisuudessaan huikean taipuisasta silikonista, jonka sisällä ei ole kovaa ydintä. Siksi se on todella joustava, helppo pukea päälle ja miellyttävän tuntuinen päällä myös pitempien leikkien aikana.

Kun penisrengas on käytössä yhdynnän aikana, sen hiljainen vibraattori lähettää nautinnollisia värinöitä sekä miehen että naisen intiimialueille samalla kun sen aaltoileva muotoilu hieroutuu stimuloivasti naisen klitorista vasten.

Penisrengas on vesitiivis, joten se sopii hyvin osaksi märkiä nautintoja suihkussa tai ammeessa. Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Kahden tunnin latauksella saatte tunnin verran leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suuren vallan myötä tulee suuri vastuu
Anonymous - 1. dec. 2019
Tuote on vedenpitävä ja laadultaan erinomainen, ja siinä on pehmeä silikonipinta ja älykäs lataustoiminto. Tuotteen pukeminen vaati kuitenkin hieman tahdonvoimaa, mutta ehkä harjoitus (ja pieni voiteluaine) tekee mestarin? Penisrengas tarjoaa 10 värähtelyvaihtoehtoa eri rytmeissä. Alhaisimmasta asetuksesta, jossa on ravistimen teho, korkeimpaan asetukseen, jossa on pneumaattisen poran teho, ja kaikkea siltä väliltä. Kyllä, tehoa riittää. Sukupuolielimissämme ei kuitenkaan ollut paljoa tunnetta 15 minuutin kuluttua tämän iskuporaa muistuttavan tehotyökalun kanssa. Meidän on surullisena myönnettävä, että emme valitettavasti pysty tutkimaan kaikkia näitä työkalumaisia värähtelyjä sukupuolielimiemme tulevan herkkyyden vuoksi. tl;dr: Loistava laatu. Jos olet kuitenkin nainen, joka on hieman herkkä, tämä tuote ei ole sinua varten. Tuotetta suositellaan niille, jotka pitävät siitä, että hampaiden täytteet ravistellaan ulos hampaista seksin aikana.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Jil Harper Värisevä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful