Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jimmyjane FORM 2 Ladattava Vibraattori var 1

Yhteenveto

Huippulaadukkaan Jimmyjane FORM 2 -vibraattorin muoto on saanut inspiraationsa pupuvibraattorien värisevistä korvista. Molemmissa "korvissa" on voimakas moottori, jotka on synkronoitu keskenään, ja yhdessä ne tarjoavat todella nautinnollista klitorisstimulaatiota. Voit valita viiden nopeusasetuksen ja neljän erilaisen värinärytmin välillä.

Pienen ja kauniin vibraattorin ergonominen muoto takaa käyttömukavuuden. Huomaamaton suunnittelu ja näppäinlukko tekevät vibraattorista erinomaisen myös käsilaukussa tai matkalaukussa kuljetettavaksi.

Korkealaatuisen silikonin pehmeä pinta on parhaimmillaan kun käytät tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, sillä se tekee pinnasta vieläkin silkkisemmän. Voit myös ottaa FORM 2:n mukaan suihkuun, sillä se on täysin vedenpitävä. Käytön jälkeen suosittelemme, että puhdistat vibraattorin seksilelun puhdistussuihkeella, jotta se pysyy hygieenisenä ja hyväkuntoisena.

FORM 2 on ladattava. Paina se pohja edellä kunnolla kiinni laturiin, jolloin vibraattorin alareunaan syttyy vilkkuva valo. Laite on täysin ladattu kun valo palaa tasaisesti.

Huom! Jos akku on päässyt täysin tyhjäksi, tulee vibraattoria painaa laturiin kiinni muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen se värisee nopeasti sen merkiksi, että akku alkaa taas latautua.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Edullinen ja hyvä tärinä
Anonymous - 13. mar. 2024
Ehdottomasti edullisin klitorisstimulaattori, jonka olen testannut. Sileä materiaali, mukava muotoilu, erittäin hiljainen ja uskomattoman hyvä värähtely! Mutta vaikka värähtelyissä on todellista voimaa, se ei tunnu siinä osassa, jossa pidät kättäsi. Näin ollen se on sekä huomaamaton äänen suhteen että antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa pitkään ilman, että sormesi turtuvat. Tässä klitorisstimulaattorissa on ollut joitakin voimakkaimpia värähtelyjä, jotka ovat antaneet minulle orgasmeja jopa kaikkein stressaavimpina päivinä, jolloin on erityisen vaikeaa tulla. Koska siinä on kaksi kapeampaa korvaa yläosassa, sijoittamalla värähtelyn klitoriksen pään sivulle, eli varsien varrelle, voit saada ihania voimakkaita tuntemuksia. Silloin voit saada mukavaa stimulaatiota, vaikka olisit hieman herkkä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voit tulla useita kertoja peräkkäin. Kuka ei sitä haluaisi? Tuntuu vaikealta löytää tästä haittaa. Ehkä se on hieman kömpelö ladata, koska se on seisottava levyn päällä, joka puolestaan on kytketty johdolla seinään. Mutta samalla se on paljon parempi kuin tavalliset akut. Haluaisin tätä useammissa väreissä. Mustat värit ovat valitettavasti enemmän harmaita kuin mustia. Muuten ei mielestäni voi valittaa. Se antaa sen mitä on luvannutkin - korkealuokkaista nautintoa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Uskollinen kumppani
Anonymous - 13. mar. 2024
Uusi paras ystäväni FORM2 ... Se on aina mukana matkalla. Kukaan ei arvaa ensi silmäyksellä, mikä se on. 2 kaninkorvaa stimuloivat fantastisesti klitoriksen molemmin puolin. Tämän etuna on, että voit helposti kääntää värähtelyjä ylös ja alas, mutta myös vaihtaa kuvioiden välillä sen mukaan, mitä olet mielialalla.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Yksi parhaista koskaan ostamistamme tavaroista.
Anonymous - 13. mar. 2024
Luokitukset kertovat kuitenkin kaiken, värähtelyt ovat voimakkaita vibraattorin kokoon nähden - ne eivät vain ole kovin voimakkaita verrattuna muihin (suurempiin) vibraattoreihin. "Hän" tarvitsee melko voimakkaita värähtelyjä tullakseen, ja tämä pystyy toimittamaan :-) Todella hyvä käyttää, jopa miehen ollessa hänen sisällään :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava ja kätevä tuote, joka kestää melkein enemmän kuin se lupaa.Se ei ole vain huippu, se vie sinut yli huipun.Se on ehdottomasti rahan ja kokemuksen arvoinen.Hyvät värähtelyt ja vaihtelut.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Jimmyjane FORM 2 Ladattava Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful