Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jimmyjane FORM 5 Ylellinen Ladattava Vibraattori var 1

Yhteenveto

Jimmyjane on tehnyt sen taas: FORM 5 on todella laadukas ja kauniisti muotoiltu vibraattori, jonka värinät eivät jätä ketään kylmäksi. Se sopii hyvin sekä miehille että naisille, ja se värisee todella voimakkaasti.

FORM 5:ssä on kaksi "siipeä", joiden välissä on tehokkaasti ja kiihottavasti värisevä puolipallo. Vibraattorissa on viisi värinänopeutta ja neljä sykkivää rytmiä, joita on helppo säätää laitteen tyvessä olevien painikkeiden avulla.

Jos käyttäjänä on nainen, FORM 5:n siivet värisevät häpyhuulia vasten samalla kun niiden keskellä oleva puolipallo kiihottaa klitorista. Jos taas käyttäjänä on mies, siivet ympäröivät peniksen varren ja keskellä oleva puolipallo värisee vartta vasten samalla kun laitetta liikutetaan edestakaisin. Vibraattoria voi käyttää myös nänneillä ja muilla erogeenisillä alueilla.

FORM 5 on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on täysin vesitiivis. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, joka saa sen tuntumaan entistä miellyttävämmältä. Käytön jälkeen voit puhdistaa vibraattorin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Vibraattorin mukana tulee jalusta, joka toimii laturina USB-johdon kautta. Kuivaathan vibraattorin huolella ennen latausta, ja painathan sen kunnolla kiinni laturiin, jotta se aloittaa lataamisen. Vibraattorin tyveen syttyy valo sen ollessa oikeassa asennossa laturissa. Täydellä latauksella laitetta voi käyttää neljän tunnin ajan.

Monet Jimmyjanen tuotteet ovat voittaneet palkintoja, eikä FORM 5 ole poikkeus. Se palkittiin Xbiz Awardseissa "innovatiivisimmin muotoiltuna seksileluna".

Huomioithan, että vibraattori toimitetaan lukitussa tilassa. Voit avata lukituksen painamalla vibraatiopainiketta ja plus-painiketta yhtäaikaa muutaman sekunnin ajan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Jimmyjane FORM 5 Ylellinen Ladattava Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful