TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jimmyjane FORM 8 Ladattava Rabbit Vibraattori var 1

Jimmyjane FORM 8 Ladattava Rabbit Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos kaipaat sekä klitoris- että G-pistestimulaatiota samanaikaisesti, Jimmyjane FORM 8 Ladattava Rabbit Vibraattori on sinua varten.

Se on yhdistelmä kahdesta Jimmyjanen palkitusta vibraattorista, nimittäin klitorisvibraattori FORM 2:sta ja G-pistevibraattori FORM 6:sta. Rabbit-vibraattori on taipuisa ja joustava, joten se mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin.

FORM 8:ssa on viisi värinänopeutta ja seitsemän rytmiä, joita säädät helposti kahvassa olevilla kolmella painikkeella. Siinä on peräti kolme voimakkaasti värisevää moottoria, joista kaksi sijaitsee klitorisvibraattorin molemmissa päissä ja kolmas G-pistevibraattorin päässä.

Jimmyjane FORM 8 on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Vibraattori on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Sen kokonaispituus on 19 cm, josta n. 11 cm on sisään asetettavaa.

Huomioithan, että vibraattorin matkalukko on päällä vastaanottaessasi sen. Saat matkalukon pois päältä painamalla värinäpainiketta ja pluspainiketta samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful