Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jimmyjane FORM 8 Ladattava Rabbit Vibraattori var 1

Yhteenveto

Jos kaipaat sekä klitoris- että G-pistestimulaatiota samanaikaisesti, Jimmyjane FORM 8 Ladattava Rabbit Vibraattori on sinua varten.

Se on yhdistelmä kahdesta Jimmyjanen palkitusta vibraattorista, nimittäin klitorisvibraattori FORM 2:sta ja G-pistevibraattori FORM 6:sta. Rabbit-vibraattori on taipuisa ja joustava, joten se mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin.

FORM 8:ssa on viisi värinänopeutta ja seitsemän rytmiä, joita säädät helposti kahvassa olevilla kolmella painikkeella. Siinä on peräti kolme voimakkaasti värisevää moottoria, joista kaksi sijaitsee klitorisvibraattorin molemmissa päissä ja kolmas G-pistevibraattorin päässä.

Jimmyjane FORM 8 on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Vibraattori on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Sen kokonaispituus on 19 cm, josta n. 11 cm on sisään asetettavaa.

Huomioithan, että vibraattorin matkalukko on päällä vastaanottaessasi sen. Saat matkalukon pois päältä painamalla värinäpainiketta ja pluspainiketta samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Jimmyjane FORM 8 Ladattava Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful