Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
JimmyJane Hello Touch Sormivibraattori var 1

Yhteenveto

Jimmyjane Hello Touch -sormivibraattori antaa sinulle maagiset sormet! Hello Touch on jännittävä ja erilainen sormivibraattori, joka on täydellinen pariskuntien leikkeihin. Käytä sitä kumppanisi kehon tutkimiseen tai anna kumppanisi tutkia omaa vartaloasi.

Hello Touch koostuu kahdesta litteästä vibraattorista, jotka asetetaan sormenpäihin joustavien remmien avulla. Vibraattoreista lähtee lyhyt johto ranteeseen kiinnitettävään paristokoteloon. Käynnistät ja sammutat vibraattorit rannenauhan paristokotelossa olevien painikkeiden kautta. Vibraattorien käyttö on helppoa ja mukavaa.

Vibraattorit ovat hyvin huomaamattomia ja miltei äänettömiä. Tuote on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää sekä ulkoisilla että sisäisillä erogeenisilla alueilla. Teillä on siis täysin vapaat kädet toistenne tutkiskeluun.

Suosittelemme, että käytätte Jimmyjane Hello Touchin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Muistakaa puhdistaa seksilelunne huolellisesti käytön jälkeen, jotta se pysyy hygieenisenä ja on valmis seuraavaan leikkikertaan.

Hello Touch toimii kahdella AAAA-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tuote, joka yllättää
Anonymous - 5. jan. 2013
Olin todella utelias kokeilemaan Hello Touchia luettuani erään seksilelubloggaajan arvion tuotteesta. Ja täytyy sanoa, että se on lelu, joka yllättää. Se ei näytä paljolta, mutta koska sitä voi käyttää niin monella tavalla ja niin monessa paikassa, se on loistava. Siinä on vain yksi värinävoimakkuus, mutta se sopii yllättävän hyvin. On ihanaa hemmotella kumppania ja mukauttaa kosketus hänen reaktionsa mukaan, aivan kuten on hienoa tulla hemmotelluksi vibraattorilla. Siistiä siinä on vibraattorin ja kumppanisi yhdistelmä. Vibraattori on niin pieni ja huomaamaton, että sitä voi helposti kuljettaa käsilaukussa herättämättä huomiota.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Yllättävän herkullisia leluja
Anonymous - 13. mar. 2024
Sekä vaimoni että minä nautimme vibraattorin käytöstä seksin aikana. Kun löysimme tämän sormivibraattorin Sinfulin verkkosivuilta, ei ollut epäilystäkään siitä, että se oli jotain, jota meidän oli pakko kokeilla. Kun paketti kuitenkin saapui ja kohtasimme hyvin pienen laitteen, aloimme molemmat miettiä, olimmeko käyttäneet rahaa johonkin, joka ei toimisi.... se oli yksinkertaisesti lähes liian pieni ollakseen totta..... Ensimmäiset pari kertaa, kun harrastimme seksiä sen jälkeen, emme siis käyttäneet sormivibraattoria, mutta olemme sittemmin tajunneet, että se oli virhe - meidän virheemme, ja se oli iso virhe! Tämän vibraattorin avulla orgasmi on - niin lähellä kuin vain voi olla - taattu meille molemmille... :-) Se on hiljainen, siinä on ihanat ja miellyttävät värähtelyt, se on valmistettu mukavasta ja miellyttävästä materiaalista ja sitä on itse asiassa erittäin helppo käyttää..... ja voi mennä minne tahansa... Yllättävän mukava lelu
Konekäännös sivustolta sinful.dk

JimmyJane Hello Touch Sormivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful