Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Joyballs Secret Geishakuulat var 1

Yhteenveto

Joyballs Secret -geishakuulat ovat erinomainen valinta tehokkaaseen lantionpohjan harjoittamiseen.

Lantionpohjan harjoittaminen tiukentaa emätintä ja lisää sen tuntoherkkyyttä edistäen siten seksuaalista nautintoa ja halukkuutta. Säännöllistä harjoittelua suosittelevat niin seksologit, gynekologit kuin kätilötkin.

Joyballs-kuulien sisällä on vapaasti liikkuvat toiset kuulat, jotka reagoivat vartalosi liikkeisiin. Niiden liikkeet aktivoivat lantionpohjan lihaksia ja tuntuvat myös monista naisista stimuloivalta.

Kuulat on dermatologisesti testattu ja valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pinnaltaan samettisia kuulia on miellyttävä käyttää etenkin kun sivelet niiden pinnalle hieman vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin ne on erityisen helppo asettaa paikalleen.

Geishakuulien ollessa paikallaan emättimessä voit tehdä aktiivisia harjoituksia niiden avulla jännittämällä lantionpohjan lihaksia kuulien ympärillä.

Näiden kuulien erityisominaisuutena on se, että niiden pois ottamiseen käytettävä lenkki asettuu myös emättimen sisälle, jolloin kukaan ei huomaa kun käytät kuulia. Kuulien poisto käy silti helposti vetämällä lenkistä sormenpäällä.

Pakkauksen mukana saat myös satiinipussin säilytystä varten.

Joyballs voitti Erotixx Award -palkinnon vuonna 2012 "parhaana tuotteena naisille".

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hintansa arvoiset, mutta...
Setethsia - 22. dec. 2020
Olen käyttänyt erinäisiä treenipalloja jo vuosia selästä aiheutuvien alapään ongelmien takia. Tätäkin olen käyttänyt jo useamman vuoden ja pakko se on myöntää että tämä on tähänastisista kaikkein toimivin ja tehokkas treenikuula. Tosin silikoni heikkenee väkisinkin ja lenkki paukahtaa poikki ensimmäisenä. Sen voi korvata muulla langalla ja siinä vaiheessa kun lenkki katkeaa on lihaksetkin jo siinä kunnossa ettei ole mitään ongelmia pullauttaa palloja ulos. Puhtaanapidollinen ongelma on se että pallojen välissä on kaksi erillistä silikonipätkää joiden väli on hankalaa pestä oikein millään takuuvarmasti puhtaaksi, sen takia vuoksi desinfiointiaineet heikentävät silikonia vaikkei liukkari sitä tekisikään. Jos et halua hankkia sähköistä laitetta lantionpohjan treeniin niin tämä on se seuraava toimiva värkki jolla saat tuloksia.
Mukavat käyttää
Jutta - 2. jun. 2017
Käytin kuulia lantionpohjalihasten vahvistamiseen. Tuloksia huomasin jo n. kahden viikon lähes päivittäisen käytön jälkeen, tein mm. kotiaskareita kuulien ollessa sisällä n. 15 min/pv. Tuote on helppo ja miellyttävä käyttää, kuulat värisevät mukavasti liikkuessa. Edellisestä silikoni haurastui, kun käyttämäni liukuvoide ei ollut vesipohjaista. Nyt uudet kuulat tilaukseen, suosittelen!
Tehokkaat bulletit
PH - 14. jul. 2015
Lyhyen harjoittelun jälkeen saatoin jo tuntea harjoituksen vaikutuksen molempien kumppaneiden suureksi iloksi. Sisemmät kuulat antavat kuuman stimuloivan vaikutuksen.
0

Joyballs Secret Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful