Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Joyboxx Hygieeninen Säilytysjärjestelmä var 1

Yhteenveto

Joyboxx Hygieeninen Säilytysjärjestelmä on todella fiksu säilytysratkaisu seksileluillesi. Sen sisälle mahtuu useita seksileluja, mutta se ei ole liian kookas tai painava. Siksi se on myös helppo ottaa reissuun mukaan.

Laatikon sisällä on pieni hylly, jota voit käyttää kuivausalustana pestyäsi seksilelusi tai tilanjakajana itse laatikossa. Laatikon takaosassa on pieni reikä, josta latausjohdot mahtuvat ulos, joten voit ladata seksilelusi katseilta suojassa.

Laatikon mukana saat yhdistelmälukon, joka pitää uteliaat loitolla. Laatikon yläosassa on pieni säilytystila, jossa voit myös säilyttää pikkutavaraa, mutta se ei ole lukollinen.

Säilytysjärjestelmä on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä muovista, joka ei sisällä PVC:tä, BPA:ta tai ftalaatteja. Sen sijaan se sisältää antibakteerista ainetta, joka auttaa seksilelujasi pysymään hygieenisinä käyttökertojen välillä. Voit puhdistaa säilytysjärjestelmän osat astianpesukoneessa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Super säilytyslaatikko
Anna - 16. may. 2019
Superälykäs laatikko leluillesi. Se oli kuitenkin pienempi kuin odotin. Yläosassa oleva pieni lokero on näppärä kondomien jne. säilyttämiseen, mutta olisin toivonut, että tila olisi itse laatikon sisällä, koska sitä ei voi lukita. Kaiken kaikkiaan todella näppärä säilytyslaatikko.
0
Hieno, mutta pienempi kuin odotin
Trine - 21. aug. 2017
On ihanaa, että lelut voi vihdoin säilyttää kauniissa ja hygieenisessä paikassa. Laatikko on erittäin huomaamaton, ja siinä on mukana "lauta" tavaroiden pesua varten käytön jälkeen. Ainoa asia, jota en ymmärrä, on laatikon ulkopuolella oleva lokero. Eikö laatikon tarkoitus olekin, että voit lukita sen, jotta kenenkään ei tarvitse nähdä, mitä sinulla on? Olisin voinut käyttää ylimääräistä tilaa itse laatikossa. Toinen asia on, että lukko, ainakin minun tuotteessani, oli roskaa ja meni rikki kun käytin sitä ensimmäisen kerran.
0
Huono riippulukko ja vähän tilaa
Blackbeauty - 29. nov. 2016
Toimii loistavasti. Vihdoinkin paikka lelujemme säilytykseen. Olisi voinut olla hieman isompi, tilaa ei jää paljon 4 dildon ja muiden pikku juttujen jälkeen. Riippulukko oli surkea, se ei toimi ollenkaan. Mutta kaiken kaikkiaan se varmasti toimii.
0
Erittäin hyvä tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieman pieni laatikko
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Tyytyväinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän todella tästä säilytysjärjestelmästä, se on helppo säilyttää, suhteellisen huomaamaton ja siinä on erittäin hyvä kaksoislukko. Jos et tunne tarvetta lukita laatikkoa, voit ainakin sulkea sen kunnolla ilman avautumisriskiä. Pieni säilytystila päällä on erittäin hyödyllinen esimerkiksi lelujen tai paristojen ohjeille. Siihen mahtuu enemmän leluja kuin luulisi, mutta toivoisin silti, että se olisi isompi, sillä hankin tämän säilytysjärjestelmän, kun kokoelmastani tuli liian suuri vanhaan laatikkoon, mutta nyt olen kasvanut siitä ulos, ja lisäksi isommat lelut eivät myöskään mahdu siihen. Mielestäni tuote on myös hieman liian kallis, mutta ostos on silti ollut minulle sen arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Joyboxx Hygieeninen Säilytysjärjestelmä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful