Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Joydivision Pehmeät Tamponit 50 kpl var 1

Yhteenveto

Joydivision Pehmeät Tamponit takaavat täydellisen liikkumavapauden myös kuukautisten aikana ilman pelkoa sotkusta, ja ostaessasi tämän säästöpakkauksen saat tamponit tavallista edullisemmin.

Tamponit on muotoiltu sopimaan naisen anatomiaan, joten ne istuvat hyvin paikallaan käytön aikana. Erinomainen vaihtoehto tavallisille puuvillatamponeille. Langattomien, pehmeiden tamponien avulla voit nimittäin uida, harrastaa liikuntaa, saunoa sekä harrastaa seksiä myös kuukautisten aikaan ilman että paikat menevät sotkuun.

Vaahtomaiset tamponit ovat todella helppokäyttöisiä. Voit halutessasi kostuttaa tamponit tai sivellä niiden pintaan hitusen liukuvoidetta ennen käyttöä, jolloin ne on helpompi asettaa paikoilleen. Kertakäyttöiset tamponit tulee heittää pois käytön jälkeen. Maksimikäyttöaika on kahdeksan tuntia kerrallaan.

Pehmeät tamponit on valmistettu Saksassa. Ne on testattu sekä dermatologisesti että kliinisesti ja ne ovat hellävaraisia vartalollesi. Säästöpakkaus sisältää 50 kpl tamponeja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Seksitamponi
Maikkuli - 14. jun. 2021
Hyvä tuote, jos paikat kostuu turhankin paljon :) pois ottaminen saattaa vaatia pientä harjoittelua.
Jokaisen naisen pakko-ostos
NSK - 3. feb. 2021
Se ei ole mitään muuta kuin hämmästyttävä! Sekä seksin, uinnin että arjen asioiden suhteen... paljon mukavampi käyttää kuin normaalit tamponit
0
Super hyvä ja hämmästyttävä
LoneF - 11. nov. 2019
Ei voi elää ilman niitä nyt!! Niihin täytyy vain totutella, mutta sitten ne ovat pakollisia!!
0
Super hyvä ja käytännöllinen
PiaB - 24. aug. 2017
En käytä juuri mitään muuta nyt.
0
Suosittelen
Lisa - 16. oct. 2019
Olen käyttänyt näitä tamponeja nyt noin 6-7 vuotta täydentämään "tavallisia" tamponeja. Täydellinen seksiin kuukautisten aikana, jos haluat niitä siihen. En ollut kuullut niistä. En ole varma, voiko niitä käyttää kuten tavallisia tamponeja seksin aikana vai muuten. Mies kertoo tunteneensa ne silloin tällöin, muuten ei ollenkaan. Helppo laittaa ja irrottaa. On syytä tietää, että joskus seksin aikana tamponi voi "nousta" ja muuttua hieman vaikeaksi päästä käsiksi. Älä panikoi, jos näin tapahtuu. Rentoudu, odota ehkä hetki ja yritä uudelleen. Pahimmassa tapauksessa voit varmasti saada apua tamponin poistamiseen terveyskeskuksesta tai gynekologiselta klinikalta. Henkilökohtaisesti en ole tarvinnut apua kertaakaan kaikkien vuosien aikana, jolloin olen käyttänyt näitä tamponeja. Suosittelen kaikkia kokeilemaan näitä!
0
Täysi talo
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on yksi parhaista keksinnöistä sitten alkuperäisen tamponin kehittämisen. Ne sopivat parhaiten lieviin ja kohtalaisiin määriin. Kun minulla oli runsaat kuukautiset, käytin muutamaan otteeseen kahta yhtä aikaa, ja sekin toimi hyvin. Niitä voi olla hieman vaikea saada kiinni, jos ne ovat työntyneet pitkälle ylöspäin, mutta se ei oikeastaan ole suuri ongelma. Ne ovat pehmeämpiä ja miellyttävämpiä kuin tavalliset tamponit, ja ne kuivattavat emättimen limakalvoja vähemmän. Erittäin suositeltavia, sekä jokapäiväiseen käyttöön että juhliin.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Hienoa, jos haluat harrastaa seksiä kuukautisten aikana!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukava!
Anonymous - 7. mar. 2019
Olen aina ajatellut, että tavalliset tamponit tuntuvat kovilta, kuivilta ja epämukavilta. Nämä toimivat loistavasti eivätkä tunnu ollenkaan :-)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ne ovat loistava keksintö.
Anonymous - 9. aug. 2021
Olen käyttänyt niitä jo pitkään, enkä käytä mitään muuta, kun minulla on kuukautiset. Minun ei tarvitse käyttää edes alusvaatteita. Se on luksuselämää.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistavaa!
Anonymous - 9. dec. 2021
Löysin pehmeät tamponit vahingossa TikTokin kautta enkä voi uskoa, miten vähän ihmiset tietävät niistä! Se on aivan loistava tuote, joka saa sinut unohtamaan kuukautiset kokonaan! Voit tehdä kaikenlaista ilman huolta vuodoista... tosin mielestäni niitä voi olla hieman vaikea poistaa, jos olet harrastanut kuumaa seksiä....
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Joydivision Pehmeät Tamponit 50 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful