Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Älä anna koon hämätä! Aloittelijaystävällinen ja vesitiivis Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori värisee tehokkaasti ja nautinnollisesti, mikä tuntuu entistä ihanammalta veden alla.

Dildovibraattori on helppokäyttöinen ja maltillisen kokoinen. Voit käyttää sitä sekä ulkoiseen klitorisstimulaatioon että sisäisesti. Pehmeä vibraattori on joustava ja osuu helposti juuri oikeisiin kohtiin.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten se sopii mainiosti myös suihkussa tai kylvyssä käytettäväksi. Säädät sen värinänopeutta kääntämällä sitä pohjasta.

Juicy Jewels Aqua Crystal on valmistettu ftalaatittomasta jellystä. Se on pituudeltaan 16 cm, josta n. 13 cm on sisään asetettavaa. Vibraattori on halkaisijaltaan vain 3 cm leveimmillään, joten kokonsa puolesta se on erityisen sopiva aloittelijoille. Vibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suosikkivibra
Tuuli - 1. aug. 2019
Ei meinaa osata päättää, pitäisikö tätä vaginassa vai klitoriksella, niin hyvä molemmille! Tällä edestakainen liike tuntuu parhaalta, sillä kierteet tuovat lisätuntua väristykseen. Vehjettä voi taivutella käytön aikana, ja voimakkuuden säätöön saattaa tarvita kahta kättä, sillä sormet lipsuvat korkista aika helposti. Ihanan värinen ja näppärä niin suihkussa kuin sängyssäkin. Äänen voimakkuus riippuu missä kulmassa tätä käyttää, sillä "moottori" on kärkiosassa. Paksun peiton alla pienimmällä teholla lähes äänetön - en tietenkään aio kysyä asiasta kämppiksiltä. Tyytyväinen!!
Pieni ja iso
Anonymous - 11. apr. 2017
Olin hieman yllättynyt siitä, kuinka pieni se oli, kun sain sen. Mutta wow, sinun ei pitäisi olla huijattu koko, värähtelijä on erittäin herkullinen. Ja sillä on upea väri.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful