Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Juicy Jewels Vivid Rose Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Kylvyn ottaminen ei ole koskaan ollut näin nautinnollista. Ota Juicy Jewels Vivid Rose Dildovibraattori matkaan ja muuta suihkusi tai kylpyammeesi aikuisten leikkikentäksi.

Vibraattori on tietenkin täysin vesitiivis, joten se on parhaimmillaan kosteissa leikeissä, jolloin sen värinät tuntuvat entistä intensiivisemmiltä. Voit säätää sen värinänopeutta helposti kääntämällä sitä pohjasta.

Vivid Rose mukautuu vartalosi muotoihin ja tarjoaa intensiivisen sisäisen stimulaation lisäksi myös kevyttä klitorisstimulaatiota.

Dildovibraattori on valmistettu pehmeästä, ftalaatittomasta jellystä. Sen halkaisija on leveimmillään 4,3 cm ja sen kokonaispituus on 23 cm, josta n. 13 cm on sisään asetettavaa. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Juicy jewels arvostelu
Kata - 15. oct. 2020
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja palveluunne, ensimmäisessä oli vika , uusi tuote tuli todella nopeaa.. palvelusta 10++
yllättävä, mutta hyvällä tavalla
bby Bunny - 30. aug. 2020
Täydellinen ensikertalaisille, en välittänyt paljoakaan tunteesta, jonka se antoi sisälläni, mutta klitorisstimulaatiolla saavutin huipentuman enintään 30 sekunnissa (joka kerta).
0
Halleluja kulta!!
Tinna82 - 9. jun. 2017
Minulla on ollut samanlainen dildo ennenkin - melkein sama itse asiassa, mutta sen värisevä elementti oli alempana vartta. Tässä vibraattori on sijoitettu juuri sinne, missä haluan eniten stimulaatiota - se on hemmetin tehokas, pahoittelut kielenkäytöstäni! En saa paljon irti klitorisstimulaattorista, mutta olen melko iloinen voidessani jatkaa harjoittelua. Se on naisellinen kauniilla raikkaalla muotoilullaan, helppokäyttöinen ja edullinen <3
0

Juicy Jewels Vivid Rose Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful