Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Juicy Mini Grape Masturbaattoriholkki var 1

Yhteenveto

Etsitkö jotain pientä, joka tekisi tuhmista soololeikeistäsi astetta mehukkaampia? Hemmottele siinä tapauksessa itseäsi Juicy Mini Grape Masturbaattoriholkin avulla.

Tämä pieni, huomiota herättämätön viinirypäleholkki on osa verratonta, hedelmistä inspiraationsa saanutta Juicy Mini -tuotesarjaa. Älä anna koon kuitenkaan hämätä, sillä Juicy Grape on aivan erinomainen apuväline piristämään itsetyydytystä yksin tai kumppanisi kanssa.

Juicy Mini Grape on valmistettu todella pehmeästä LoveSkin-materiaalista ja sen sisäpuoli on kuvioitu stimuloivilla nystyröillä.

Joustava holkki on pituudeltaan 7 cm ja sen sisäsyvyys on 6 cm. Se sopii useimmille miehille.

Holkki on tarkoitettu kertakäyttöiseksi, mutta sitä voi toki käyttää useammankin kerran, jos pidät siitä hyvää huolta ja puhdistat sen huolellisesti käytön jälkeen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin pehmeä hiha
Anonymous - 8. may. 2018
Mukava, joustava ja pehmeä materiaali. Nupit ovat kohtuullisen tukevat ja hyvin sijoitetut, minulle aivan täydellinen! Trans-miehenä olisin halunnut hieman enemmän lujuutta, koska se muuttui liian lepattavaksi luodakseen tyhjiön, kuten olin tarkoittanut. Mutta se ratkaistiin helposti kääntämällä holkki nurinpäin, pujottamalla se sormiin ja hankaamalla sitä vasten sen sijaan. Mutta voin kuvitella, että cis-pojat voivat käyttää molempia tunkeutumiseen ja käyttää kädessä runkkaamisen aikana. Erittäin yksinkertainen tuote, joka todella nostaa masturbaation tasoa!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Juicy Mini Grape Masturbaattoriholkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful