Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kama Sutra Pelikortit var 1

Yhteenveto

Kama Sutra Pelikortit sopivat niin räsypokkaan kumppanisi kanssa kuin blackjack-iltaan huumorintajuisten ystävien kesken.

Jokaisessa kortissa on kuva yhdestä kama sutra -asennosta, joten korttien avulla saatte kasapäin inspiraatiota tuhmiin leikkeihin.

Haasta kumppanisi korttipeliin, jossa päätätte säännöt aivan itse, ja katsokaa kauanko maltatte pitää näppinne erossa toisistanne.

Kama Sutra Pelikorteissa on 54 pelikorttia, kaksi jokeria mukaan lukien. Kortit ovat 9 cm pitkiä ja 6 cm leveitä.

TuotemerkkiKama Sutra
Tuotteen paino (g)85
Kokonaispituus (cm)9
Leveys (cm)6
VäriSekalaiset värit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU15291
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kama Sutra Pelikortit
Nainen 18v - 15. may. 2022
Korteista saa inspiraatiota. Hintansa arvoinen. Olen tyytyväinen!
Tuhma kortit
Peurasaari - 29. sep. 2021
Tuo kivaa piristystä peleihin ja luo tunnelmaa. Sitten voikin testata korttien asentoja.
Pelikortit
Matonen - 10. nov. 2019
Uusia ideoita makuuhuoneen puolelle pikkurahalla. Korttien avulla saa ehdottomasti vaihtelua normirutiineihin. Paljon oli jo ennestään tuttuja asentoja, mutta kyllä sieltä muutamia käyttökelpoisiakin löytyi. Osa asennoista vaatii vähän harjoittelua (tai venyttelyä). Hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä ostos.
Ässä hihassa
PeeHoo - 26. sep. 2019
Mukavaa piristystä seksielämään. Pakasta voi vetää sattumanvaraisen kortin ja valita siitä päivän asennon. Toki erilaiset korttipelitkin tekevät illasta varmasti rattoisan. Kenen kortti voittaa? Muutama asento vaikutti sellaiselta että ei ilman harjoitusta välttämättä heti onnistu. Ainoa miinus korttien materiaalista, eli paperisista korteista. Muovipinnoitteiset kortit kestäisivät varmasti paremmin käyttöä ilman reunojen käpristymistä tai taittumista. Suosittelen silti hankintaa jos vanhat rutiinit kyllästyttää!
Inspiroiva kortti
Michael - 25. feb. 2020
Jokaisessa kortissa näkyy seksiasento (oletan niiden olevan Kama Sutrasta) ainutlaatuisesti kuvitettuna. Jotkut kortit kuitenkin näyttävät melko samanlaisia asentoja, vain hieman eri kulmasta tai jotain vastaavaa. Siitä huolimatta, niitä on edelleen niin monia erilaisia, että se ei mielestäni todellakaan alenna sen arvoa. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan uusia asentoja, kortit voivat olla todella inspiroivia, ja jos jokin asento on ehkä hieman liian akrobaattinen tai muuten hankala, on helppo valita yksi monista muista korteista. Itse korttien laatu ei ole maailman paras. Ne ovat suhteellisen ohuita eivätkä muovipäällysteisiä, mutta toisaalta, kyseessä tuskin on kuitenkaan pakka, jonka korteilla pelaisit yhdessä 500 kaverin kanssa... Itse kuvitukset sen sijaan ovat todella hyviä siinä mielessä, että asennot on helppo kääntää kuvista todellisuudeksi. Mies ja nainen ovat lisäksi aina kahdessa eri sävyssä, joten asemien kopioiminen on vielä helpompaa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä tuote ok hintaan.
0
Todella pitkä esileikki
Halfdan - 17. jan. 2020
Ostin kortit alunperin vähän ekstrana, mutta ne ovat todella yllättäneet. Vaimoni ja minä näemme toisiamme tällä hetkellä vain joka toinen viikko, mikä voi olla vaikeaa, koska emme saa tarpeitamme täytettyä. Olen kuitenkin aloittanut yhdestä pienestä jutusta, joka on muuttanut odotusajan surullisesta houkuttelevaksi ja vietteleväksi. Joka päivä lähetän valokuvan yhdestä pelikorteista kiusoittelua varten. Tämä johtaa viikon pituiseen esileikkiin, jonka vuoksi emme pysty pitämään näppejämme irti toisistamme, kun vihdoin tapaamme! Se on mahtavaa! Voin lämpimästi suositella pelikortteja, sillä ne saavat mielikuvituksen toimimaan aivan uudella tavalla.
0
Uusi kokemus
pokerinaama - 8. jun. 2017
Kortit ovat todella hyviä, jos et tiedä niin montaa asentoa ja haluaisit oppia/kokeilla lisää Voidaan ehdottomasti suositella pariskunnille, jotka haluavat kokeilla uusia asioita, tai heille, jotka ovat kyllästyneet lähetyssaarnaajaan
0
Uusia kokemuksia
Anonymous - 13. mar. 2024
Kortit ovat todella hyviä, jos et tiedä kaikkia asentoja ja haluat oppia tai kokeilla lisää. Voi varmasti suositella pariskunnille, jotka haluavat kokeilla uusia asioita tai niille, jotka ovat kyllästyneet lähetyssaarnaajaan.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
uusi kokemus
Anonymous - 13. mar. 2024
Kortit ovat todella hyviä, jos et tunne niin monia asentoja ja haluaisit oppia/kokeilla lisää Voidaan ehdottomasti suositella pariskunnille, jotka haluavat kokeilla uusia asioita, tai niille, jotka ovat kyllästyneet lähetyssaarnaajaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yllättävän hyvä!!!
Anonymous - 1. aug. 2020
Lajittelin ensin pois kaikki kortit, jotka on tehty venäläisille voimistelijoille ja erittäin yleiset, joita "kaikki" kokeilevat... Vaikka pidin erilaisia vaihtoehtoja takaapäin, joita olet TODELLA kaivannut 20 vuoden aktiivisen seksielämän jälkeen... Lajittelun jälkeen minulla/meillä oli jäljellä 30 korttia, joissa oli TODELLA jännittäviä ja ihania asentoja... Helposti rahan arvoisia!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Kama Sutra Pelikortit

6,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful