Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo var 1

Yhteenveto

Miltä kuulostaa mahdollisimman luonnollinen stimulaatio, josta voit nauttia täysin ilman käsiä? Tämä Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo täyttää tarpeesi. Se vastaa aitoa asiaa sekä värinsä, muotonsa että kokonsa puolesta, ja sen pohjassa olevan imukupin avulla kiinnität sen helposti sileisiin, koviin pintoihin, jolloin kätesi jäävät vapaiksi.

Dildon suonikas varsi, esiin piirtyvä terska ja tyvessä olevat kivekset tarjoavat kaikin puolin luonnollisen käyttökokemuksen, mutta tässä dildossa on myös jotain aivan erityistä: se nimittäin värisee kahdella eri voimakkuudella, joita säädät mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Jotain käyttöä siis niille vapaille käsille! Värinät lähtevät liikkeelle varren keskiosasta, josta ne kulkeutuvat sekä dildon kärkeen että sen alaosaan, joten saat niiden avulla runsaasti lisästimulaatiota.

Suosittelemme käyttämään dildon kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, sillä sen avulla kokemuksesi on mahdollisimman nautinnollinen.

Dildon halkaisija on 4,1 cm ja se on pituudeltaan 24,5 cm, josta n. 17,5 cm on sisään asetettavaa. Huomioithan, että vibraattori toimii 3 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lempparilelu
Animal - 26. jan. 2020
Iso ja jämäkkä. Pieninkin värinä tekee tehtävänsä. Patterit kestää pitkään, ainakin kun johdon on irrottanut joka kerta lopettaessa. Suosittelen.
Hyvän kokoinen
Monni - 19. jun. 2019
Todella hyvän kokoinen lelu. Materiaali myös miellyttävä ja helposti puhdistettava. Todella helppo käyttöinen kaukosäädin värinää varten ja värinän teho oli riittävä. Suosittelen.
Kutsun häntä "Papiksi"
Kettupoika - 6. mar. 2018
Huippuhyvä tuote. Koko sopivan suuri. Imukuppi ajoittain hieman heikko, mutta se ei menoa haittaa. Värinän tasot sopivan erilaiset, välillä meinaa puhti tosin loppua. Dildo on aidon tuntuinen ja sopivan joustava. Mukavaa nuoltavaa, jos haluaa lisäintoa. Itse olen mies, mutta tuote on varmasti loistava, ehkä jopa parempikin myös naisille. Uusi kumppanini "Papi".
Aivan mahtava dildo
Ebenezer - 2. dec. 2017
Kokonsa puolesta kunnioitusta herättävä, materiaali mukavan pehmeä, imukuppi ja värinätoiminto vieläpä kaukosäätimellä - kaikki mitä sauvalta voi toivoa. Ei juurikaan negatiivista sanottavaa, värinä voisi olla voimakkaampi. Suosittelen lämpimästi niin miehille kuin naisillekin!
Mahdollisesti hieman kova reunoiltaan
Anonymous - 13. mar. 2024
Yritin tätä samaa rakkaani kanssa, mutta oli hieman vaikeaa rentoutua täysin nauttimaan tästä, se oli melkein niin, että se oli hieman liian kova anaalikäyttöön. Se oli kuitenkin hyvä ja rikas värähtely.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kaunis
Anonymous - 11. jul. 2018
Todella ihana ja fantastinen värähtelijä, sitä voidaan ehdottomasti suositella.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Haluaa ostaa sen
Anonymous - 13. mar. 2024
Sillä on monia etuja
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihana
Anonymous - 13. mar. 2024
Mieletöntä. Odotin pakettiani helvetisti. Kun löysin pakettini en voinut odottaa . Heti kun saavuin ratsastin sen päällä useita kertoja ja arvaa mitä ... en ole koskaan nauttinut näin. Alussa oli vaikeaa, mutta sitten se oli sankarini.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Rakastan sitä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun sain sen ensimmäisen kerran, se oli hieman odotettua suurempi. Ensimmäisellä käyttökerralla pää tuntui hieman liian kovalta, mutta enemmän voiteluaineella dildo antaa erittäin mukavan kokemuksen! Värähtelijä on melutasoltaan hieman äänekäs, mutta nopeus ja teho korvaavat sen!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras
Anonymous - 13. mar. 2024
Ehdottomasti paras dildo, jota olen kokeillut. Tämän avulla olen ottanut ruiskuttamiseni aivan uudelle tasolle! Ainoa negatiivinen asia on, että imutulppa ei aina tee yhteistyötä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful