Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kegelmaster Lantionpohjan Harjoittaja var 1

Yhteenveto

Kegelmaster Lantionpohjan Harjoittaja on yksi suosituimmista tuotteista tehokkaaseen lantionpohjan harjoittamiseen.

Kegelmasterin suippo pää asetetaan emättimen sisälle, jonka jälkeen teet sen ympärillä lihasharjoituksia. Sen vastus voidaan säätää juuri sinulle sopivaksi, jolloin saat mahdollisimman tehokasta harjoitusta.

Käyttäessäsi Kegelmasteria on tärkeää, että teet sen tehokkaasti. Jos harjoitukset tuntuvat liian helpoilta, lihaksesi eivät vahvistu treenistä, vaan sinun täytyy lisätä vaikeustasoa.

Lantionpohjaa harjoittamalla saat terveemmän ja vahvemman lantionpohjan, joka tarkoittaa myös parempaa tuntoherkkyyttä seksin aikana ja sitä kautta parempaa seksielämää, sekä riski virtsankarkailulle pienenee.

Näin käytät Kegelmasteria: 1. Aloita pesemällä Kegelmaster lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella (tai intiimisaippualla). 2. Avaa lantionpohjan harjoittaja ja aseta yksi tai useampi jousi sen sisälle. Vaikeustasoon vaikuttaa sekä jousien määrä että paikka. 3. Sivele Kegelmasterin suippoon päähän hieman liukuvoidetta, jotta sen sisään asettaminen helpottuu. 4. Asetu selällesi sängylle mukavaan asentoon, taivuta jalat ja vie Kegelmasterin suippo pää suljettuna emättimen sisälle. 5. Avaa Kegelmaster sen varressa olevasta säätimestä ja jännitä lihakset sen ympärillä siten, että yrität sulkea laitteen. Jos se tuntuu liian helpolta, säädä laitteen sisällä olevaa jousta. 6. Tee 3 x 30 lihasharjoitusta Kegelmasterilla per päivä, mutta pidä myös välipäiviä, jotta lihakset saavat aikaa levätä.

Kegelmaster on tunnettu monista TV-ohjelmista Yhdysvalloissa.

Huomioithan, että jos tunnet kipua emättimen alueella, ota aina yhteys lääkäriin ennen kuin aloitat lantionpohjan lihasten harjoittelun.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin käyttökelpoinen treeniväline
Susie Christensen - 21. aug. 2012
Olen harjoitellut luonnollisesti ja kuulilla, mutta olen ollut turhautunut siitä, etten voi mitata tulosta. Nyt voin helposti seurata edistymistä - se on siistiä!!!
0
Erittäin käytännölliset laitteet
Anonymous - 13. mar. 2024
Harjoittelin luonnollisesti ja geishapalloilla, mutta olin aina turhautunut siihen, etten voinut mitata tuloksiani Nyt voin helposti seurata edistymistäni - se on todella siistiä!!!!.
Konekäännös sivustolta sinful.fr

Kegelmaster Lantionpohjan Harjoittaja

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful