Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
KEY Io Mini Hieromasauva var 1

Yhteenveto

KEY Io Mini Hieromasauva on hiljainen luksus vibraattori sinulle, joka etsit hienostunutta muotoilua ja tehokkaita värinöitä.

KEY Io Mini Hieromasauva tarjoaa sinulle kolme erilaista kokemusta. Voit valita itse, mikä sopii sinulle parhaiten. Vibraattorin itsensä kova materiaali on hyvä todella suoraan ja tarkkaan stimulointiin. Jos toivot pehmeämpää  nautintoa, voit käyttää silikonikuorta vibraattorin päällä pehmentämään vaikutusta. Viimeisempänä muttei vähäisempänä on tietysti KEY Io Mini Hieromasauvassa 5 erilaista upeaa värinätasoa.

KEY Io Mini Hieromasauva on vedenkestävä ja siksi sitä voi käyttää myös vaikka kylvyssä. Varmista vain, että vibraattorin paristoluukku on kiinni kunnolla, jottei sinne valu käytön aikana vettä. KEY Io Mini Hieromasauva on käyttäjäystävällinen vibraattori, jota käytetään yhdestä napista. Paina nappia vaihtaaksesi värinätasoa. Paina nappia alas 3 sekuntia, ja se menee pois päältä.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta KEY Io Mini Hieromasauvan kanssa saadaksesi parhaimman mahdollisen tuloksen.

Vibraattorin kanssa toimitetaan säilytyspussi huomaamatonta säilytystä varten.

HUOM: Vibraattori käyttää 1 kpl. AA paristoja, joka myydään erikseen. KEY Io Mini Hieromasauva on valmistettu ABS-muovista ja silikonista. Se on 100 % flataattivapaa.

Vuonna 2014 Io Mini palkittiin upeimmasta pakkauksesta sekä parhaimpana tuotteena naisille USA:n O Awards gaalassa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

KEY Io Mini Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful