Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Pearl Interaktiivinen Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Kiiroo Pearl on upea dildovibraattori, jota voi käyttää yksin tai yhdistettynä tietokoneohjelmaan, joka mahdollistaa sen kytkemisen saman sarjan Onyx-masturbaattoriin, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme. Se sopii siksi erinomaisesti myös parileikkeihin, sillä kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Pearlin sisällä on voimakas vibraattori, joka värisee nautinnollisesti sisälläsi. Jos kytket vibraattorin Onyx-masturbaattoriin, voit tuntea kumppanisi tekemät liikkeet omassa laitteessasi, ja päinvastoin. Voitte siis liikkua yhdessä pitkienkin välimatkojen päässä toisistanne.

Pearl on valmistettu miellyttävän tuntuisesta ja laadukkaasta silikonista. Se on parhaimmillaan kun käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.

Kiiroo Pearl ottaa Bluetooth-yhteyden tietokoneeseesi ja siihen asennettuun video chat -sovellukseen, jonka kautta voit myös nähdä kumppanisi hänen käyttäessään omaa laitettaan.

Käytön jälkeen voit puhdistaa Pearlin kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei dildovibraattori ole vesitiivis, joten älä pese sitä juoksevalla vedellä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Pearl Interaktiivinen Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful