Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
King Cock Clear Dildo Kiveksillä 22 cm var 1

Yhteenveto

King Cock -tuotemerkki on todellakin realististen dildojen kuningas ja tämä 22-senttinen King Cock Clear Dildo Kiveksillä on ansainnut paikkansa hovissa.

Muhkea, läpikuultava dildo sulkeutuu suosioosi olitpa sitten yksin tai kumppanin kanssa. Se sopii yhteen useimpien valjaiden kanssa, joten se on täydellinen valinta tuhmiin strap-on -leikkeihin.

Aidonkaltaisen dildon selväpiirteinen terska, pullottavat suonet ja pari kiinteitä kiveksiä antavat todella luonnollisen tuntuisen kokemuksen. Varsi on sekä kiinteä että joustava, eikä sen materiaali tuoksu tai tahmaa.

Dildon sisään asetettava pituus on 16 cm ja sen stimuloiva halkaisija 4,2 cm. Sen pohjassa on voimakas imukuppi, joten voit kiinnittää sen sileälle pinnalle ja toteuttaa fantasioitasi eri asennoissa.

King Cock Clear Dildo Kiveksillä on valmistettu PVC:stä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Iso ja rohkea
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä lisävaruste, kun on erityisen kuuma ja tarvitsee vain vähän enemmän. se on liian suuri yleiseen käyttöön ja voi helposti aiheuttaa kipua, jos sitä käytetään liikaa ja liian kauan. Sitä on hyvä käyttää vuorotellen
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Iso ja rohkea
Anonymous - 13. mar. 2024
Sopii erinomaisesti, kun on erityisen kuuma ja tarvitset hieman enemmän. Voi helposti aiheuttaa arkuutta, jos sitä käytetään liikaa tai väärin. Super tuhma ottaa mukaan, kun haluat olla kuuma ja tuhma. Mieheni kiihottuu niin paljon, kun otan sen esiin itselleni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

King Cock Clear Dildo Kiveksillä 22 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful