TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
King Cock Plus Triple Density Dildo Kiveksillä 20 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo Kiveksillä 20 cm

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

69,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Kun kaipaat mahdollisimman aidonkaltaista kokemusta, vain oikea penis voi haastaa King Cockin Triple Density ‑tuotesarjan komistukset. Dildojen kerrostettu materiaali jäljittelee taitavasti aitoa erektiota yhdistäen kiinteän jämäkkyyden pinnan pehmeyteen ja joustavuuteen. Kun summaat yhteen vielä upeat yksityiskohdat ja aiempaa neutraalimman tuoksun, kyseessä on aikamoinen herkkupala.

Tämä vaikuttava herra on pituudeltaan 20 cm, josta n. 13,5 cm on sisään asetettavaa, ja sen mukavasti täyttävä halkaisija on leveimmillään 4 cm. Sen yksityiskohdat ovat hämmästyttävän aidonkaltaisia aina muhkeasta, selväpiirteisestä terskasta hienovaraisiin mutta selkeästi erottuviin suoniin ja kiinteisiin kiveksiin.

Dildon pohjassa on paranneltu ja pitävä imukuppi, jonka ansiosta dildoa voi käyttää strap-on -valjaissa. Valitse O-rengas, jonka halkaisija on n. 4,5 cm.

Lisää vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi kaiken irti upeasta dildostasi. Pese se lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella ja anna kuivua kunnolla. Kun dildo on täysin kuivunut, voit lisätä seksilelun huoltojauhetta, joka pitää materiaalin pehmeänä ja joustavana sekä ehkäisee tahmaisuutta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful