Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kink Cock Teaser Magic Wand Lisäosa var 1

Yhteenveto

Muuta Magic Wandisi kiihottavaksi penisvibraattoriksi Kink Cock Teaser -lisäosan avulla.

Tämä joustava Cock Teaser asetetaan Magic Wandin pään ympärille, jossa se johtaa tehokkaan värinän yläosassa olevaan nystyröityyn holkkiin. Läpinäkyvä holkki stimuloi sinua niin muotoilullaan kuin vibraattorin värinälläkin.

Cock Teaser on suunniteltu siten, että se saa aikaan imuttavan, ihanan alipaineen terskasi ympärille.

Yhteensopiva mm. Kink Power Magic Wandin sekä muiden Magic Wandien kanssa, joiden pään halkaisija on n. 6 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimii
O - 12. jan. 2023
Alunperin omistuksesta löytyy hummingbird versio ja se on mielestäni liian kovaa/rajua materiaalia ja rakenteeltaan. Vähän voimakkaampaan wandiin taas tämä lisäosa on ehdoton suosikki omien lelujen rinnalle. Asettelu ja puhdistus on helppoa, sekä tuntuma juuri sitä mitä kuvittelin. Hintaansa nähden mielestäni ehdoton hankinta jos löytyy isompi wandi kaapista. Omaan doxy diecastiin toimiva peli nyt niin minulle kuin kumppanille. Vibraatio ja tunne lyö heittämällä ohi muihin "värinä" leluihin mitä olen miesten kategorioista ostanut vuosien aikana. Kokemus voi varmasti olla yksilöllistä, mutta tätä suosittelen kaikkien kokeilemaan!
Tarpeellinen lisäosa!
PJ - 13. feb. 2022
Tarvittava lisäosa!
Tästä kyllä tykkään
Pallit kuntoon - 6. sep. 2021
Cock teaser ei jättänyt paljon arvailujen varaan enää sen jälkeen kun sain liukuvoiteen avulla terskani sisään ja wandin käyntiin. Se oli aika helppo asettaa wandin päälle pehmeän ja joustavan materiaalin takia. Se myös pysyy kiinni hyvin ja saa irti liukasteesta kosteilla käsillä. "Vahva nyppylämuotoilu sisäpuolella reikää ja wandin käynnistys toi vahvan värinän mikä ei ollut päästänyt minua helpolla. Tuntuma oli lähinnä lelun hento puristus ja vain värinää ennen kuin tajusin että olen juuri laukeamaisillani." Tällä kaapin lisävarusteella leikkiminen on lähinnä mahdotonta orgasmin pitkittämistä hentoon siemensyöksyyn joka kerta. Ehkä hiukan isompi lelu toisi hauskaa vaihtelua pelkkään lelun paikalla pitämiseen koska tämän puristuskyky on sen verran suuri jottei penistä saa liikuteltua sisällä ihan kevyesti tai jos juuri ollenkaan. Tämä vain vie minut kerta toisensa jälkeen mennessään ja tyytyväisyystakuu on taattu.
Hieno lelu
Mossmann - 9. jun. 2021
Toimii täydellisesti kins-vibraattorin kanssa ja antaa orgasmeja joka kerta
0
Idea oli hyvä
Jack - 30. aug. 2020
On hyvä ajatus miettiä lisää vaihtoehtoja hieromasauvan avulla. Mutta peniksen kiusoittelu ei toimi. Se pyörii, mutta ei kiusoittele erogeenisiä alueita. Kuminystyröitä ei voi tuntea.
0
Hauskoja leluja
Inger - 3. jun. 2018
Loistava lisävaruste hieromasauvaan. Se antaa hieman imun tunnetta, koska se on suljettu ylhäältä. Täydellinen tyttöystävän kiusoittelemiseen
0

Kink Cock Teaser Magic Wand Lisäosa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful