Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm var 1

Yhteenveto

Nauti kohdennetusta stimulaatiosta tuntoherkällä eturauhasellasi 23 cm:n mittaisen Kink The Perfect P-Spot Dildon avulla.

Tässä kookkaassa mustassa dildossa on kaartuva varsi, joka saa sen osumaan eturauhaselle juuri täydellisesti. Se on muotoiltu luonnolliseksi, joten varressa on pullottava suonitus, kärjessä selkeästi erottuva terska ja tyvessä kivekset. Toisin sanoen se näyttää ja tuntuu pitkälti aidolta asialta.

Dildon sisään asetettava pituus on peräti 17,8 cm, mutta päätät toki itse, kuinka pitkälle sen on syytä mennä. Halkaisijaltaan se on 5 cm, joten kyseessä on varsin täyttävä tapaus.

Voit käyttää dildoa sellaisenaan tai mukana tulevan imukupin kanssa. Sen avulla voit kiinnittää sauvan sileille pinnoille ja nauttia siitä ilman käsiä, jolloin niitä voi käyttää muuhun hauskaan joko omalla tai kumppanisi vartalolla.

Dildo on yhteensopiva Doc Johnsonin Vac-U-Lock -valjaiden kanssa, mutta sitä voi käyttää myös O-renkaalla varustettujen valjaiden kanssa.

Kink The Perfect P-Spot Dildo on valmistettu käsin Yhdysvalloissa ftalaatittomasta UltraSkyn TPE:stä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kink P
IsoOn - 15. dec. 2021
On iso dildo tämä, mutta pehmeä ja joustava materiaali auttaa, jotta tätä pystyy käyttämään. Ehkä ei ihan täysin hiero eturauhasta kun on pehmeää materiaalia mutta täyttävän tuntuinen kuitenkin. Pienemmät parempia tarkempaan P-pistestimulaatioon mutta tällä mukava nauttia muutoin.
Uskomattoman hieno tunne
Magnus - 7. mar. 2021
Tämä dildo on niin kiihottava ja niin mukava. Pelkästään sen pitäminen edessäni, kuin se olisi omani, saa minut innostumaan. Se on valtava, ja olisi ollut niin mahtavaa nähdä naisten reaktio, kun se paljastuisi heille. Sitten se on niin uskomattoman mukavaa laittaa peppuun. Koska se on melko pehmeä, voin laittaa sen sisään, vaikka se onkin valtava ja suurempi kuin mitä yleensä hallitsen. Se vie jonkin aikaa, mutta lopulta olin niin täytetty kuin vain mahdollista. Olen testannut monia leluja, mutta tämä voittaa kaikki. Ota varovasti ja sinulla tulee olemaan mukavaa...
0
Laadukas dildo
Kinky D - 11. jun. 2021
Huippulaatuinen materiaali ja ok vahva imukuppi, joka valitettavasti toimii vain erittäin tasaisilla pinnoilla. Kokemukseni on, että jos sen laittaa lattialle, se kaatuu ja lähtee itseasiassa irti. Imukuppi pysyy siis paikallaan vain, kun sitä vedetään pystysuorassa, ei jos se "kallistuu". Hyvä iso kumppani, joka osuu eturauhaseen melko hyvin juuri niin kuin on mainostettu. Kun sisällä on liukasta, on kuitenkin hieman vaikea päästä sisään johtuen erittäin joustavasta varresta. Voin kuitenkin vain suositella tätä upeaa tuotetta pariskunnille sekä yksinleikkiin.
0
Todellakin
Climb - 17. dec. 2020
Ihana dildo, se on pehmeä mutta samalla riittävän kova, tuntuu aidolta ja osuu juuri niin kuin pitääkin;) Imukuppitoiminto on loistava, se on erityisen hyvä takaapäin.
0
Ehdoton hankinta
Nuorimies - 26. oct. 2020
Jos pidät anaalista ja se saattaa olla hieman tavallista isompi, tämä on juuri se juttu! Se osuu kaikkiin oikeisiin paikkoihin ja tuntuu aivan ihanalta materiaalin ansiosta, joka tuntuu erittäin luonnolliselta. Sen muoto on myös hyvä, se levenee hieman pään jälkeen, koska sen jälkeen se kapenee taas hieman ja pituus on ihanteellinen, koska se ei mene liian syvälle, joten voi todella antaa sille kaasua tällä loistolla.
0
Pehmeää realismia
OMG - 24. oct. 2020
Erittäin kaunis UltraSkyn TPE realistinen pinta/muoto lähellä aitoa, iso mutta ei valtava. Pehmeä, lämmin pinta ja kiinteä sisäpuoli oikeassa kulmassa P-pisteeseen nähden. Vac-U-Lock/imukupin reikä voidaan täyttää tehokkaalla "vibraattori-bulletilla" (löytyy täältä Sinful 5-Speed Bullet -vibraattori), jolloin siitä tulee yhtäkkiä täysin erilainen mielenkiintoisella värinällä. Juuri, jossa ne todella tuntuvat. Muistuttaa muodoltaan tunnettua Doc Johnsonin "Jeff Stryker" -dildoa, joka on ollut uskollinen ystävä 20 vuoden ajan, nyt paremmasta materiaalista.
0
Rakastan
Anonymous - 4. jul. 2023
Hyvät tuntoaistimukset ja sisäiset tuntemukset, ei täysin aloittelevalle anaalin käyttäjälle, mutta se on mahdollista vähitellen luottamuksen myötä. Erittäin jännittävä ja hyvin täytetty.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
OHOOOIIIIII
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on dildo, joka todella tuntuu ja tuntuu oikealta kalulta. Miinus, harmi, että siitä puuttuu tärinä, mutta tämä on selkeä 5mmer, ja sitä käytetään säännöllisesti... Todella rahan arvoinen, jos haluat saada persettäsi läimäyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Oi oi oi oi oi oi voimakas
Anonymous - 7. feb. 2020
"Kun avasin paketin, olin yllättynyt sen koosta. Ajattelin, että tämä tuntui liian suurelta, jopa minulle. Mutta tämä toimi erittäin hyvin. Se on pehmeä ja kova samaan aikaan, ja muoto tekee siitä helvetin stimuloivan. Omassa luokassaan se saa paljon pisteitä muotoilusta ja materiaalista. Tätä dildoa tulen käyttämään paljon.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tehokas
Anonymous - 3. sep. 2022
Kun purin sen ensimmäistä kertaa, ajattelin, että se oli jättimäinen, ja ihmettelin, miten sitä käytetään. Olen nyt kokeillut pari kertaa, että on tärkeää olla hieman kärsivällisyyttä ja paljon voiteluainetta. Mutta kun kerran aloittaa, ei halua lopettaa. Se on aivan fantastinen ja pienen harjoittelun jälkeen pääsee koko vehkeen sisälle, mikä on ihana ja siisti tunne. Ihanan pehmeä materiaali, joka on joustava. Voin todella suositella tätä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful